Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı her mahallelerdeki vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemek amacıyla mahalle ziyaretlerine başladı.

Bu kapsamda ilk olarak Konak Mahallesinde vatandaş-belediye buluşması gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Yıldız, Lütfi Sarıkaya, Belediye Birim Amirleri ile birlikte Konak Mahallesini ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, Muhtar Vasfi Gültaş ve mahalle sakinleriyle toplantı düzenleyerek sorun ve talepleri dinledi.

Sorun ve talepleri dinleyen Başkan Sarı yaptığı konuşmasında; “Daha öncede belirttiğim gibi, mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Burada amaç, muhtarlarımızın da katılımları ile mahallelerimizin sorunlarını yerinde öğrenmek ve vatandaşlarımızın bizlerden taleplerini bire bir almak. İlk toplantımızı siz değerli konak mahalle sakinleri ile gerçekleştirdik. Güzel ve karşılıklı istişarelerde bulunduğumuz bir toplantı oldu. Mahalle sakinlerimizin sorunlarını dinledik ve gerekli notlarımızı aldık. Konak mahallemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan doğalgazı 2020 yatırımı arasına aldırdık. İnşallah Dinarımızı hep birlikte çok daha yaşanılır bir ilçe haline getireceğiz. Konak mahallemizde çalışmalarımıza pazartesi gününden itibaren başlıyoruz. Ben bu vesile ile muhtarımıza ve siz değerli konak mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.