Geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak göreve başlayan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, parti rozetini çıkararak tüm Dinarlılara adil, eşit ve şeffaf yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini söyledi.

Daha önce hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek koltuğa oturan Başkan Sarı; “Seçim süreci geride kaldı, şimdi hizmet zamanı. Cumhur ittifakı adayı olarak seçim sürecinde verilen sözlerimizi, vaatlerimizi ve projelerimizi Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz.

Vatandaşımız haklı olarak bizlerden çok hizmet bekliyor. Çözülmesi gereken sorunlar var. Tüm belediye meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz ile ahenk ve uyum içerisinde çalışarak Dinarımıza hak ettiği hizmetleri sunacağız” dedi.

Bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul eden Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, diğer yandan ivedilikle çözülmesi gereken işleri de organize ederek hizmetlerin aksamadan devam ettirilmesi noktasında titizlikle davranıyor.

Yeni dönemin Dinara, vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Sarı; “Allah’ın izniyle Dinar daha güzel olacak. Halkımızdan aldığımız güçle biriken sorunlarımızı azim ve kararlılıkla çözeceğiz.

Ekibimizle birlikte zorlu ve ulvi bir yola çıktık. Artık seçim süreci geride kaldı.  Şimdi kardeşlik ve birlik zamanıdır. El ele vererek sorunları çözme zamanıdır. Çünkü yapacak çok işimiz var. Yüce rabbim bizler utandırmasın.” diye konuştu.