Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, başkan yardımcıları ve teknik heyetle belediyeye ait sıvı atık tesislerinde incelemelerde bulundu.
 
Atık suyun geldiği noktadan doğaya salındığı alana kadar hen noktada inceleme yapan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, sıvı atık tesislerinde görev yapan personelin önemli bir görev yaptığını belirterek, 24 saat esasına göre yapılan hizmette çevreye zarar vermeyecek şekilde hizmet götürüldüğünü söyledi. Başkan Günaydın, "Katı atık çöp deponi alanında nasıl ödül almış isek, sıvı atık alanında da aynı ödülü almak için çalışmalarımız sürmektedir" dedi.
 
Tesisin 15 yıllık bir tesis olduğunu belirten Başkan Günaydın, "Tabi bu süre içerisinde mekanik yorgunlukların olması mümkündür. Bu yorgun olan mekaniklerimizin yenileme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca yaptığımız ihale ile de tesis elektriğini kendisini üretecek. Hatta fazla gelen elektrik enerjisini tesisin yanında bulunan istem fabrikasında kullanmayı düşünüyoruz. Tesisimiz şu haliyle ülkemizde ön sıralarda yer aldığına inanıyorum" diye konuştu. - Isparta