Birlik binasında özel kıyafetli sağlık personeli tarafından, COVİD 19 tedbirleri kapsamında taksi şoförleri ile berber ve kuaförlerden kontrol amaçlı PCR sürüntü testi alınırken testlerin aynı gün içinde sonuçlanacağı bildirildi. 
TAKSİ ŞOFÖRLERİNE COVİD TESTİ 
Isparta Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yücedağ, vatandaşa taşıma hizmeti veren taksi şoförlerine kontrol amaçlı Covid 19 testi uygulandığını belirterek, “Bu hizmetin verilmesinde başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Sağlık Müdürümüze ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımıza teşekkür ediyoruz.  İlimiz merkezindeki şoför esnafımız testten geçirilecek. Bu hizmetin verilmesinde desteğini esirgemeyen Birlik Başkanımız Ahmet Tural’a esnafımız adına teşekkür ediyorum. Yine başkanımızın talimatıyla taksilerimiz sürekli dezenfekte ediliyor ve şoförlerimize hijyen belgesi veriliyor. Halk otobüslerimiz, servis araçlarımız sürekli dezenfekte ediliyor. Toplu taşıma araçlarımızda gerekli tüm tedbirler alınmış durumda.  İnşallah bu salgın sürecini hep birlikte atlatacağız” dedi.
BERBER VE KUAFÖRLERE İKİNCİ TEST
Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çelik de vatandaşın ve kuaför esnafının sağlığı için Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın  destekleriyle kuaför esnafına Covid 19 testi yapıldığını  ifade ederek “ Birlik Başkanımıza teşekkür ediyorum.  Hatırlanacağı üzere daha önce de berber ve kuaförlere kontrol amaçlı test yapılmıştı. Şu an salonlarımızda tüm tedbirler alınmış durumda. Esnafımız mesafe ve hijyen kurallarına uyuyor. Berber ve kuaför salonları Birlik Başkanımız Ahmet Tural’ın talimatıyla süreli dezenfekte ediliyor.  Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla salonlarımıza gelip kuaförlük hizmeti alabilirler” diye konuştu. Çelik, berber ve kuaförlere  kontrol amaçlı test yapılmasından dolayı da “Başta Sayın Valimiz olmak üzere İl Sağlık Müdürümüz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Covid 19  PCR testi yaptıran şoför ve kuaför esnafı da  Birlik Başkanı Ahmet Tural ve oda başkanlarına teşekkür ederek,  sağlıklı bir hizmet vermek adına bu  testi yaptırmanın önemine dikkat çektiler.