Mazbatasını alarak ikinci dönem görevine başlayan Yalvaç Belediye Başkanı Av. Halil Hilmi Tütüncü, yeni dönemde hizmet yolunda kaldıkları yerden edeceklerini söyledi.

2014-2019 döneminde Yalvaç doğalgazla buluşturulurken yeni otogar, yeni itfaiye, sosyal konut gibi temel alt ve üst yapı konularında birçok hizmet kazandırıldı.

Tarım, turizm, kültür, tarih ve sanatkarlar şehri Yalvaç’ı daha ileriye götüreceklerinin altını çizen Başkan Tütüncü; “Seçimlerde bizlere desteğini esirgemeyen, çalışmalarımıza katkı veren, bizleri bağrına basarak kucaklayan tüm halkımıza ve çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.

Halkımız ikinci bir dönem için bize güvendi. Bu güvene layık olabilmek için azim ve gayretle daha fazla çalışacağız. Yapacak daha çok işimiz var.

Devletine, milletine, bayrağına bağlı çalışkan, üretken Yalvaçlı hemşerilerim hizmetin en iyisine layıktır. Bu bilinçle çalışacağız ve Yalvaç’ı daha güzel hale getireceğiz.

Yeni dönemde ilçemizi daha büyük, daha gelişmiş ve daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız. Allah’ın izniyle göç veren değil, göç alan bir şehir haline geleceğiz” diye konuştu.