Ispartaspor Yönetimi Basın Toplantısı Düzenledi  

Sezon başından bugüne geçen süreci ve kamuoyunda doğru bilinen yanlışları göstermek amacıyla Başkan Atagan Yazgan  başta olmak üzere, Ispartaspor Yöneticileri ve Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca bugün saat 12.00’de Ispartaspor Tesislerinde düzenlenen toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başkan Yazgan: Ispartaspor Pandemi Sayesinde Değil, Alnının Akıyla 3.Lige Çıktı.

Konuşmalarına  pandemi sürecini değerlendirerek başlayan Başkan Atakan Yazgan Ispartaspor’un 3.lige alnının akıyla çıktığını belirterek,’ kimse Ispartaspor’a  pandemi şampiyonu diyemez .Bizim kimseden korkumuz , çekintimiz yok biz kalan 4 maçın oynanmasını isterken diğer kulüplerin başkanları bizi arayarak kalan maçları oynamayalım ilk 3 takım üst tura çıkacak diyerek çekinirken biz şamiyonluğa emin adımlarla yürüyorduk. Kalan maçlar oynansa da oynanmasa da Isparta spor alnının akıyla 3.lige çıktı O dönemde bazı kesimler ‘Şampiyon olmadıkları halde 3. Lige çıktılar. Hak etmediler gibi laflar ettiler’ ama biz onlara değil önümüze bakıyoruz.’ ifadelerinde bulundu.

Her Kulüpte Olduğu Gibi Ispartaspor Yönetiminde de İstifalar Olabiliyor.

Kamuoyunda ve sosyal medya da en çok gelen sorular arasında olan kulüp kaç kişi ile yönetiliyor? Bu takımın yöneticileri kimlerdir? Sorularına Başkan Yazgan  açıklık getirdi. Yazgan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

‘Biz göreve geldiğimizden bu yana 3 – 4 arkadaşımız yönetimden istifa edip gittiler. Bu son derece normaldir. Her takımda yaşanan bir sıkıntı olduğu gibi Ispartasporda da yönetimden istifa sıkıntıları yaşanabiliyor. Zaman zaman yollar ayrılabilir. Bu istifalar geçen yıl yaşanmasına rağmen biz yine şampiyon olduk. Bu yılda şuana kadar 7 – 8 kişi istifa etti. Kulüp de kaç yönetici olursa olsun her zaman 2-3 yönetici ön planda olurken diğerleri hep geri planda dururlar,Ama biz yolumuza devam ediyoruz. Öte yandan, bazı kesimler kulübü 3 – 4 kişi yönetiyor gerisi yok diye söylentiler yayıyor. Bu normaldir. Her yönetimde 3 – 4 kişi çalışır. Tamamı destek olur. Örneğin, Emin Ursavaş ve Mustafa Marulcu arkadaşlarımız takımı deplasmanlara götürüyor, yönetici olarak deplasmana 2 yönetici gidiyor bir deplasmana zaten kaç yönetici gönderebiliriz ki.’ İfadelerine yer verdi.

En Büyük Eksiğimiz Taraftarımız

En Büyük eksiklerinin taraftar olduğunun altın çizen Başkan Yazgan ‘eğer ilk maçtan itibaren taraftarımız olsaydı ne İçel İdman Yurdu ne de Karşıyaka buradan çıkabilirdi. Taraftar eksiğinin büyük bir eksiklik olduğunun farkındayız. Eğer Seyircimiz olsaydı lider olduğumuz yetmezmiş gibi en yakın rakibimize de puan farkını atmıştık bile fakat pandemi süreci şartları bunu gerektiriyor. Pandemi sürecini de en iyi atlatan takım Ispartaspor’dur. Bir hafta maçımız bay haftasına denk gelirken diğeri ise ertelendi. Pandemi sürecini iyi ve güzel atlattık sonrasında da Yalova maçında mağlup olunca tepkiler görmeye başladık ama kimse bu takımdaki tüm futbolcunun korona dönemini geçirdiğini 2 hafta uzak kaldıklarını düşünemedi. Kimsenin endişesi olmasın hatalar telafi edilecek ve ilk yarıyı play off tablosu içinde bitireceğiz. Kalan maçlar son derece zor ve liderliğe oynayan takımlarla fakat Ispartaspor da ligin en çok gol atan ve pozisyona giren takımı Ispartaspor’u kimse küçük görmesin’ dedi.

Kulübümüzün Bir Kişiye Dahi Borcu Yok.

Şuanda takım değerinin  10 milyon lira olduğunun vurgulayan Başkan Yazgan.’ Grubun en pahalı takım kadrosuna sahibiz. Kulüp olarak da bir lira borcu olmayan kulübüz. Kimseye bir lira borcumuz yok. Sağda solda esnafa, oraya, buraya borcu var diye söylentiler yaymışlar. O insanlar piyasada bir esnafa borcumuzu kanıtlasınlar veya bir esnafımız borcunuz var faturası şu desin hemen öderiz. Paramız var. Kulübü almak başa geçmek isteyen talihliler oldu fakat önce kulübün hesabına 10 milyon lira parayı koyacak sonra başa geçecek eski Ispartaspor yok artık hiçbir futbolcuya ve esnafa borcumuz yok’dedi

Devre Arasında Yollar Ayrılacak Futbolcular da var, Takıma Transfer Olacak Futbolcular da

Devre arasında takıma transferlerin yapılacağının müjdesini veren Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan: Bazı futbolcularımızla oyuncularımızı ayıracağız fakat kalan süre içerisinde verim vermeye başlarlarsa ve kendilerini düzeltirlerse kulüpde kalırlar. Yeni transferler de yapacağız teknik heyetimiz değerlendirmelerde bulundu nerde ne eksiğimiz olduğunun bilincindeyiz inşallah 2.Yarıya daha güçlü gireceğiz.