Başkanlardan dostluk mesajı

Siyasi Parti İl Başkanları dün Büyük Isparta Otelinde kahvaltıda buluştular. Gökgöz, Yalçın ve Erdoğan Türkiye’ye örnek olacak mesajlar verdiler.

Siyasi söylemleri meydanlarda bıraktıklarını ve arkadaşlıklarının her şeyden önce geldiğini bildiren İl Başkanları, final ve sınav haftasına girdiklerini belirterek birbirlerine başarılar dilediler.

 AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan, “siyasette üslup değişti, kavga gürültü başladı” diyenlere inat dün Büyük Isparta Oteli’nde bir araya geldi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla törene katılan üçlü daha sonra kahvaltıda buluştu.

ŞAKALAŞTILAR

 İl Başkanlarının samimi ve güler yüzlü tavırları basın mensuplarının dikkatinden kaçmadı. Özellikle kahvaltı alırken yaptıkları esprili konuşmalar ve şakalaşmalar ise gazetecileri bir hayli güldürdü.
 Erdoğan ve Yalçın’ın arasına geçen ve zaman zaman onlara takılan Gökgöz, sohbeti bir hayli koyulaştırdı.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK ADIMLAR ATTIK

 Siyasi üslubun değiştiği ve kavga ve gürültünün başladığı şeklindeki söylemlere de açıklık getiren İl Başkanları dostluk mesajları verdiler. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, siyasette gerilimin yükseldiği söylentilerini asla kabul etmediğin bildirdi. Bazı insanların planlı bir şekilde bunu yapmak istiyor olabileceğine dikkat çeken Yalçın, “Önceki gün Valilikte İl Başkanlarıyla birlikte bir toplantı yapıldı. Türkiye’ye örnek olacak şekilde adımlar atıldı. İnsanlar sorunlarla boğuşurken, geçim derdine düşmüşken bizim bayram gibi seçim geçirmemiz doğru olmayacaktı. Isparta hedefini dışına çıkamaz. Seçimlerde millet iradesi sandığa yansıyacaktır” dedi.

ÇEKİŞMELER HALKIMIZI KIRAR

CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan ise siyasilerin güzel bir çalışma içinde olduklarını bildirdi. Zaten Ispartalıların çağdaş ve demokratik insanlardan oluştuğunu söyleyen Erdoğan, “Bu yüzden çekişmeler halkımızı kırar. Bizler eksikliklerimizi tespit etmeye çalışıyoruz ve hepimiz hizmet etmek için buradayız. Zaten 1 aylık seçim kampanyalarımıza baktığınızda bunu net bir şekilde görebilirsiniz. Ama bazı adaylarımız fevri çıkışlar yapabiliyor. Bizleri kutuplaşmaya çalıştırıyorlar. Bizler de çoğu polemiğe girmeyerek bizler görmeyelim Isparta halkı görsün istiyoruz. Bugüne kadar 2002’de de 2007’de de AKP’yi iktidara taşıyan halkımız ülkenin geldiği durumu görüyorlar. Biz yolumuza bakıyoruz ve CHP varsa herkes için var diyoruz” diye konuştu.

SİYASİ SÖYLEMLERİ MEYDANLARDA BIRAKIRIZ

AK Parti İl Başkanı M. Uğur Gökgöz de siyasi parti il başkanlarıyla birlikte 12 Haziran Genel Seçimleri öncesi propagandaları ve siyasi söylemleri seçim meydanlarında bıraktıklarını bildirdi. Arkadaşlıklarının her şeyden önce geldiğini belirten Gökgöz, “Kötü siyasi dil üslubunu, ses ve görüntü kirliliğin önlemek adına her türlü gayreti gösteriyoruz. Bizler final ve sınav haftasına giriyoruz. Arkadaşlarımıza bu süreçte başarılar diliyorum” dedi.

STADYUMA KOL KOLA GİTTİLER

 Bu arada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenine katılmak üzere otelden ayrılan üçlü daha sonra kol kola Atatürk Stadı’nın yolunu tuttu. 3 İl Siyasi Parti İl Başkanını bir arada gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kısa süreli yürüyüş yapan Başkanlar siyasetten, Isparta sorunlarına kadar eğlenceli sohbetler yaptılar.