“Eğitimde Isparta’nın önde gelen kurumlarından olan Türkiye Bilim Evleri 2020- 2021 eğitim öğretim yılında da kalitesini artırmaya devam ediyor.”

Yaptığı çalışmalarla Isparta’nın eğitim alanındaki gelişmelerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Türkiye Bilim Evleri,
Özverili ve titiz çalışmalar sonucu oluşturduğu yeni ve güçlü eğitim kadrosuyla başarılarına yenilerini eklemeyi hedefliyor. 12-16 kişilik özel sınıflarda eğitim veren kurum, servis tabanlı öğrenci otomasyon sistemi, yeni nesil sorulardan oluşan Bilfen, İşler ve kendi yayınlarından oluşan kaynak kitapları ve aylık deneme sınavlarıyla eğitimde fark yaratmayı sürdürürken ayrıca Milli Eğitim Bakanlığının önem verdiği EBA destekli programları özenle takip ederek kamp çalışmalarıyla eğitimde çeşitliliği artırırken yurt içi ve yurt dışı gezileriyle öğrencilerin bakış açılarını geliştirmeyi hedefliyor. 

Bursluluk sınavına başvuru için son gün yarın. Başvurunuzu www.turkiyebilimevleri.com / ölçme-değerlendirme bölümünden başvurabilirsiniz.

8 Mart 2020 pazar günü uygulayacağı bursluluk sınavıyla 50 öğrenciye %50 burs  imkanı sağlayarak eğitime destek olurken sınav birincilerini ise orta Avrupa turu bekliyor.
Eğitimin bir ekip işi olduğunu özverili, istikrarlı ve içten bir çalışma gerektirdiğini vurgulayan Türkiye Bilim Evleri kurucusu Selim DEĞER, kurumumuzun hem öğretmene hem de öğrencilere değer vererek çalışmalarını tüm hızıyla sürdüreceğini ve Isparta’nın enlerinde olan yerini arttırarak koruyacağını belirtti.