Bayrampaşa Belediyesi "Doğudan Batıya Bayrampaşa'da Ramazan Projesi" Kapsamında Isparta'ya Geldi. Bayrampaşa Belediyesi Yarın Yapacağı Ramazan Etkinliklerinin Yanı Sıra Tüm Isparta Halkına İftar Yemeği Verecek. 

    Bayrampaşa Belediyesi “Doğudan Batıya Bayrampaşa'da Ramazan Projesi” kapsamında Isparta'ya geldi. Bayrampaşa Belediyesi yarın yapacağı ramazan etkinliklerinin yanı sıra tüm Isparta halkına iftar yemeği verecek.

    Balkan halkları arasında kardeşlik köprüsü oluşturmak amacıyla geçtiğimiz yıl başlattığı “Kardeşlik Sınır Tanımaz” sloganı ile “Balkanlarda Ramazan Projesi'ni hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, Isparta'yı da proje kapsamına aldı.

    Proje hakkında bilgi vermek üzere basın toplantısı düzenleyen Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirkan, Bereket Konvoyu ile Isparta'da olduklarını söyledi. 4 tır, 2 otobüs, 2 minibüs, 4 binek araçtan oluşan Bereket Konvoyu'nun Balkanlar ile birlikte Anadolu topraklarını gezdiklerini belirten Demirkan, Isparta ilininde bu proje kapsamında yer aldığını ifade etti.

   Proje kapsamında yarın tüm Ispartalılara iftar yemeği verileceğini söyleyen Mustafa Demirkan, iftar sofrasına yalnızca maddi durumu yetersiz olan vatandaşları değil, tüm Isparta halkını beklediklerinin altını çizdi. Bunun kültürel bir etkinlik, dini duyguların birlikte yaşanması olarak algılanmasını isteyen Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirkan, 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda iftar yemeği sonrası ünlü sanatçı Uğur Işılak tarafından bir konser verileceğini belirtti.

   Demirkan, 'Doğudan Batıya Bayrampaşa'da Ramazan Projesi'nin bugün Bayrampaşa, Isparta, Lübnan ve Sırbistan'da aynı anda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Ergincan ise, tüm Ispartalıları iftar yemeğine ve konsere davet etti.

 (EŞ-SÇ) (İhlas Haber Ajansı)