BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, ''iktidara geldiklerinde önce AB müktesebatını yırtıp atacaklarını, idam cezasını da yeniden getireceklerini'' söyledi.
    
Partisinin Isparta il başkanlığında partililere seslenen Yalçın Topçu, Türkiye'de yaşanan sorunların her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü, şehitlerin, açlık sınırı altındakilerin ve işsizlerin sayısının arttığını savundu.
    
Topçu, yaşanan sorunlara karşı ülkeyi yönetenlerin yanlış politikalar uyguladıklarını, ülkenin 70 yıldır iyi yönetilmediğini öne sürdü.
    
Helikopter kazasında yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu'nun düşlerini anlatan Topçu, ''Hepimiz birer Yazıcıoğluyuz, Anadolu'ya dağılırız, gerçekleri unutanları da biz unutturmayız, anlatırız'' dedi.
    
Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için ulustan yetki istediklerini belirten Topçu, ''Halkımız bugüne kadar mevcut parti yönetimlerini gördü. Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları, BBP kadrolarının iktidara gelmesi gerekli. İktidara gelirsek önce AB müktesebatını yırtıp atacağız. Dağdaki eşkıya için idamı geri getireceğiz'' diye konuştu.
    
Türkiye'nin gündeminde olması gereken konuların gözardı edildiğini öne süren Topçu, Kayseri'de 3 çocuğun 7 gündür kayıp olduğunu ama bununla kimsenin ilgilenmediğini savundu.