BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 4. yıldönümünde partililer liderlerini unutmadı. BBP bugün Mimar Sinan Camii’nde Yazıcıoğlu anısına Mevlid-i Şerif okutup, helva dağıtacak. 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı iken seçim çalışmaları sırasında geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için yarın Mimar Sinan Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulacak. 
 
İLAHİ KELİMETULLAH İÇİN NİZAMI ALEM
 
Büyük Birlik Partisi Isparta İl Başkanı Yusuf Atasagun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Muhterem başkanım, seni unutmadık ve seni hiçbir zaman unutmayacağız. Sen Sivas Şarkışla’da okurken milli duygularınla, cesaretinle, inanç ve mücadele azminle bu milletin gençlerine örnek olmaya başladın. Ankara’ya gelip Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptın. Geliştirdiğin slogan ve projeler senin ihlasın ve samimiyetinle makes buldu. En önemlisi davamız ‘ilahi kelimetullah için Nizamı Alem’ demenizdi. Bu vatanın gençlerinin birliğini, dirliğini savunurken hiçbir şeyden kaçmadınız” ifadelerini kullandı. 
 
ALLAH’IM KAHRINDA HOŞ, SABRIN DA HOŞ
 
Atasagun açıklamasında “12 Eylül’de yurdu terk etmeyerek, yurt içinde kalarak dava arkadaşlarınla en mükemmel dayanışmayı sergiledin. Mamak’ta her türlü işkencelere sabrettin, şükrettin; devletine küsmedin. İman gücünle “Allah’ım kahrında hoş, sabrın da hoş” dedin. Bize sabretmeyi öğrettin. Allah’tan dileğim bu milletin gençlerine senin ki gibi bir Allah inancı ve peygamber sevgisi, senin ki gibi bir mücadele azmi vermesini niyaz ederim” dedi. 
 
ALPERENLER SENİN YOLUNDA 
 
BBP İl Başkanı Yusuf Atasagun, “Yetiştirdiğin Alperenlerin, partililerin senin ideal ve ülkülerini yaşatacaklardır. Yine Allah lütfederse ‘Hilali, gülü ve üç tuğu’ şehit kanlarıyla sulanmış ve vatan olmuş burçlarda dalgalandıracaktır. Arzuladığın Adriyatik’ten Çin Seddi’ne Türk – İslam medeniyetini kuracaklar. Selçuklu’dan Osmanlı’ya Allah’ın ismini 1100 yıldır yüceltecek ve emperyaliste boyun eğmeyecektir. Hani sen diyordun ya; ‘Ya milletimle birlikte olacağım. Ya da milletimle birlikte var olmayacağım… Milletimizin adamı olacağım, başkalarının adamı olmayacağım” ifadelerini kullandı. 
 
MEVLİD-İ ŞERİF’E DAVET 
 
Atasagun bugün düzenleyecekleri etkinliğe de tüm Ispartalıları davet ederek “Her yıl gelenek haline getirmiş olduğumuz ‘şehadet yıldönümünde’ Muhsin Başkanımız ve arkadaşları için okunmuş olan Hatim-i Şerif duası ve okutacağımız Mevlid-i Şerif’e bütün halkımızı davet ediyoruz. Cuma Namazı çıkışı da yine Mimar Sinan Camii’nde helva ikramımız olacaktır” dedi.