Büyük yatırımlar yaparak Isparta halkının hizmetine sundukları Bebek Rüyası’nın Akdeniz Bölgesinin ilk ve tek iç mekan oyun sistemine sahip Merkez olduğu açıklandı.

TEMALI PARTİLER

Söz konusu merkezle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bebek Rüyası Çocuk AVM yetkilileri şunları söylediler; “Keşke istediğim hayal kahramanları doğum günümdü benimle ve arkadaşlarımla oynasa… Her yer rengarenk balon olsa. Tabaklarım, bardaklarım ve masa resimleri ile dolsa… Daha renkli, daha eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir parti için istediğiniz her konuda size yardımcı olmak için buradayız. Siz hayal edin yeter.

1 YAŞ PARTİSİ

Bebeğinizin hayattaki ilk yılını tamamladığı bu özel gününde isminin yazdığı kurabiyeler, 1 Yaş temalı özel pastası, renkli süslemeler ve sizin belirleyeceğiniz diğer detaylarla bebeğinize uygun ‘ilk doğum günü’nü Bebek Rüyası ekibi olarak eğlenceli bir şekilde kutlayacağımızdan kuşkunuz olmasın.

ANNE – ÇOCUK CAFE

Küçük çocuklu veya bebekli ailelerin en büyük sorunlarından biri de eve hapsolmalarıdır. Çocuklarınız sağlıklı ortamda eğitimli gözetmenler eşliğinde oyun oynarken, aileleri de huzurlu bir biçimde Bebek Rüyası Cafe’de içeceklerini yudumlayıp, koyu sohbetlere dalabilirler.

ÇOCUK EMANET

Bebek Rüyası eğitimli ve profesyonel kadrolu ile eğitici, öğretici, bilgi ve becerisini geliştirici, eğlendirici oyunlarla çocuklarınıza güzel vakit geçirmelerini sağlıyor. Aynı zamanda çocuklarınızı gönül rahatlığıyla emanet edip, günlük işlerinize koşturabilirsiniz.

BEBEK ve ÇOCUK GİYİM

En değerli varlıklarımız bebeklerimiz ve çocuklarımızın alışverişini keyifli hale dönüştürmek için sizinleyiz. Bebek Giyim ve Çocuk Kıyafetleri konusunda 0 – 2, 2 – 4, 4+ aradığınız her şeyi en üst kalitede ve uygun fiyata burada bulabileceğinizden şüpheniz olmasın.

BEBEK ve ÇOCUK MOBİLYALARI

Bebeklerimizin ve çocuklarımızın renkli dünyalarını oluşturmak için, modern tasarımlarla oluşan yüzlerce farklı modelleriyle, en kaliteli ve en uygun fiyatı bir arada bulabileceğiniz bebek ve çocuk mobilyalarını seçiminize sunuyoruz.

DOĞUM GÜNLERİ

Çocuğunuz ve arkadaşları oyun alanında gönüllerince eğlenirken, sizler de misafirlerinizle beraber cafe alanımızda rahatça vakit geçirebilirsiniz. Her isteğe uygun tasarlanmış paketlerimizden birini seçebilir veya kendi paketinizi oluşturabilirsiniz. 2 Saat süresince seçtiğiniz pakete göre hazırlamış alanımızda, profesyonel kadromuzla sizlere sınırsız eğlence ve rahatlık sunuyoruz. Çocuklarınız animatörler eşliğinde oyunlar oynarken sizler de misafirlerinizi kendi evinizin rahatlığında profesyonel sunumla ağırlayın.

OYUN PARKI

Akdeniz Bölgesinin ilk ve tek iç mekan oyun sistemine sahip olan Bebek Rüyası’nda çocuklarınız top havuzu kaydırak, trambolin ve hareketli oyun sistemleri ile güzel vakit geçirecekler” dediler.

İŞTE BEBEK RÜYASI’NIN İLETİŞİM ADRESİ :

0 – 12 Yaş Çocuk AVM Bebek Rüyası Adres: Modernevler Mahallesi 3167 Sokak No.18 (Sanayi Polis Karakolu Karşısı) Isparta.

Telefon: 0.246.202.22.33 – 0.246.202.22.44

Web adresi: www.bebekruyasi.com.tr

Demokrat