Isparta’nın eşsiz değeri olan gül çiçeklerinin işlenmesi ile elde edilen doğal gül suları ve gül yağları ile bunların birleşimi doğal kozmetik ürünlerini Roserra markası altında bileştirerek müşterilerine sunan firma, Modernevler Mahallesi 3102 Sokak No:61 adresinde hizmet veriyor.

İrtibat: 0 555 142 63 42

Roserra, Doğadan Doğal ürünler üretmeye, insan sağlığını ön planda tutarak doğal ürünleri tüketiciye ulaştırmayı hedefliyor. Ürünlerinde daha kolay ulaşılması adına web hizmetinin yanın da Isparta Emniyet müdürlüğünü geçince kolçelik kavşağına gelmeden hemen sağda ROSERRA doğal gül ve Lavanta ürünleri Fabrika satış mağazası Franchising olarak hizmetinizde.

Doğal Gülsuyu, Doğal Kağıt Maske, Doğal aromaterapi yağ çeşitleri, Saç ve Cilt serumları, Kremler, Lokum, Reçel, Hediyelik Sepetler açılışa özel uygun fiyatlar ile sizleri beklemektedir.
  
İnternet üzerinden www.rosemega.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO GÖNDERİMİ YAPILMAKTADIR.

Isparta’nın eşsiz değeri olan gül çiçeklerinin işlenmesi ile elde edilen doğal gül suları ve gül yağları ile bunların birleşimi doğal kozmetik ürünlerini, doğal yağlardan oluşan Aromaterapi ürünlerini, Lavanta ürün çeşitleri ve Isparta’ya özgü gıda çeşitlerini, el yapımı ürünleri tek çatı altında bileştirerek sizlere 7/24 sunmakta olan firma, Türkiye’nin her yerine kargo gönderimi yapıyor. 

ÜRÜNLER:

ROSERRA GÜLSUYU

Roserra Gül Suyu, Isparta’nın göller bölgesinin yüksek rakımlı gül bahçelerinde yetiştirilmiş Türk gülünün işlenmesi sonucu doğal olarak elde edilen saf distile gül suyudur. Cildi dengelediği ve tazelediği bilinen Rosa Damascena suyu içeren normal/karma ciltlerde ideal, ferahlatıcı günlük bir üründür. Doğal tonik özelliğine sahip olup, cilt temizliğinde kullanılır. Cildinizi nemlendirerek, gözeneklerin tıkanmasını önler ve bebeksi pürüzsüz görünüm almasına yardımcı olur.

Cildin temizlenmesinden sonra Roserra gül suyu ile ıslatılmış ped veya pamuk ile gece, gündüz veya gün boyu ihtiyaç duyduğunuzda yüzünüze ve boynunuza göz çevresinden kaçınarak uygulayın.

Ingredients: Rosa Damascena Flower Water 

ROSERRA SHEET MASK
Roserra doğal gülsuyu ile zenginleştiriliş formülü, Hyaluronik asit ve Gliserin ile formüle edilmiş Roserra yatıştırıcı maske, cildinizi nemlendirmeye ve cildi yatıştırmaya yardımcı olur. Dengesiz cilt tonunun görünümü azalır.

Roserra Doğal Gülsuyu
 

Cildiniz için Roserra Gülsuyu içerisinde A,C,E ve B gibi birçok vitamin barındırmaktadır 
Cildinizin pH dengesini korur. 
Sivilce ve akneyi önler.
Cildinizi tonlandırır.
Cildinizi nemlendirir. 
Yaşlanmayı yavaşlatır. 
Cildinizi yatıştırır. 
Cildinizi yeniler.
Hyalüronik Asit
Hyalüronik asit cildin ve dokuların iyi yağlanmasına, nemli kalmasına yardımcı olan bir maddedir. 
Aynı zamanda bir nemlendiricidir. Çevreden nem alan ve ciltte nemlenmeyi artıran bir cilt bakım bileşenleri kategorisidir. 
Özellikle ciltte, eklemlerde ve gözde yüksek konsantrasyonlarda bulunur.
Başlıca görevi kayganlık sağlamak ve doku hidrasyonunu yani nemliliğini sağlamaktır. 
Bunu da kendi ağırlığının bin katına kadar su tutabilmesine özelliğine borçludur.
Gliserin 
Cilt bakımında kullanılan ve cilde iyi geldiği bilinen gliserini etkili bir nemlendirici 
olarak kullanabilirsiniz.
Gliserin kullanım alanları arasında kuru cilde nem kazandırırken cildi dış etkenlerden de korumasına yardımcı olur.
 
ROSERRA  CİLT BAKIM SERUMU( SKIN CARE SERUM)
 
DOĞAL YAĞLAR İLE FORMÜLE EDİLMİŞ BU BAKIM SERUMU CİLDİNİZİN NEM VE YUMUŞAKLIĞA İHTİYAÇ DUYDUĞU ANLARDA HIZLI VE KOLAY BİR ŞEKİLDE CİLT BAKIMINIZI SAĞLAMAYA YARDIMCI OLUR. KOLAY EMİLİMİ SAYESİNDE CİLT YÜZEYİNDE KADİFEMSİ BİR DOKU OLUŞTURUR. ALERJEN İÇERMEYEN KOKUSU İLE HOŞ BİR HİS BIRAKIR.
 
İÇERDİĞİ YAĞLAR
 

NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞI

LİNONEİK ASİT BAKIMINDAN ZENGİN OLAN NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞI, CİLDİN KOLOJEN YAPISINA KATKI SAĞLAR. İÇERİSİNDE BULUNAN DOĞAL ANTİOKSİDANLAR SAYESİNDE CİLDİNİZİN YENİLENMESİNE VE CANLANMASINA YARDIMCI OLUR. NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞI TÜM SABİT YAĞLAR İÇERİSİNDE EN GÜÇLÜ ANTİ-AGİNG ETKİSİNE SAHİP OLAN YAĞDIR.
 
KUŞBURNU ÇEKİRDEĞİ YAĞI

İÇERİĞİNDE BULUNAN ZENGİN OLEİK ASİT SAYESİNDE CİLDİN İHTİYAÇ DUYDUĞU NEMİ GERİ KAZANDIRARAK ELASTİKİYETİNİ ARTIRIR. YOĞUN E VİTAMİNİ İLE HÜCRELERİ SERBEST RADİKALLERE KARŞI KORUR VE LİPİTLERİN PEROKSİDASYONUNU ÖNLER.KURUMUŞ VE HASAR GÖRMÜŞ CİLT DOKUSUNUN ONARILMASINA KATKI SAĞLAR. KUŞBURNU ÇEKİRDEĞİ YAĞI AKNE, DOĞUM, GÜNEŞ LEKELERİNDE EN ETKİLİ YAĞDIR.
 
AVOKADO YAĞI

İÇERİĞİNDE BULUNAN OLEİK ASİT VE PALMETİK ASİT SAYESİNDE CİLDE NEM VE CANLILIK KAZANDIRIR. CİLT BARİYERİNİN DIŞ ETKENLERE KARSI KORUNMASINDA DOĞAL BİR ETKİNLİK GÖSTERİR.
 
JOJOBA YAĞI

EİKOSENOİK ASİT VE PALMİTOLEİK ASİT BAKIMINDAN OLDUKÇA ZENGİNDİR JOJOBA YAĞININ ETKİSİ, CİLTTEKİ SEBUM ROLÜNU OYNAMSIDIR. CİLT SEBUM ÜRETİMİNİ AZALTIĞINDA DOĞAL BİR ŞEKİLDE NEMLENDİRİR. VE CİLDİN NEM SEVİYESİNİ KORUMAYA YARDIMCI OLUR.
 
ROSERRA SAÇ BAKIM SERUMU (HAIR CARE SERUM)
 

Günlük kullanımda saçlarınızın doğal ışıltısını koruyarak sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır. Doğal yağlar ile çalışılmış özel formülü sayesinde ağırlaştırmadan saç tellerinin ve uçlarının bakımını sağlar. Hoş kokusuyla gün boyu canlı bir his uyandırır. Saçlarınızın ihtiyaç duyduğu nemi ve yumuşaklığı destekleyerek, kolay taranmasına yardımcı olur. Durulama gerektirmez. 
İÇERDİĞİ YAĞLAR

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI 

Laurik asit bakımından zengin olan hindistan cevizi yağı, saç proteini için yüksek bir afiniteye sahiptir. Düşük molekül ağırlığından dolayı saç teline kolayca nüfus eder. Bu sayede saça parlaklık ve yumuşaklık katar. 

ARGAN YAĞI 

Argan yağı içeriğindeki oleik ve linoleik asit sayesinde yıpranmış saçların onarımına destek olur. Saç tellerine elastik bir yapı kazandırarak saç uçlarının kırılmalarını azaltır.
 
JOJOBA YAĞI 

Yapısında yüksek miktarda bulunan eikosenoik asit sayesinde saçlarınızı besler ve kaybettiği nemi geri kazandırır. Sağlıklı bir görünüme kavuşturur.