Bu sezon parasını alamadıklarını iddia ederek kulübü terk eden 6 futbolcusundan mahrum Bozüyükspor karşılaşmasına çıkan Ispartaspor"un, takımda kalan futbolcularının ortaya koydukları hırslı oyun takdir topladı.

     Bir çok gol pozisyonuna giren Ispartaspor, bu fırsatları değerlendiremeyerek 80. dakikada yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

MAÇIN KARNESİ STAD: Isparta Atatürk HAKEMLER: Mehmet Karanlık**, Vedat Karaca**, Abdullah Çaparoğlu** ISPARTASPOR: Hamit**, Rıza***, Ahmet**, Tahsin**, Serhan***, Gazi***, Ali*, Onur* (Dk. 46 Gökhan*), Fikret*, Rıfat**, Agah* BOZÜYÜKSPOR: Neşet**, Yusuf*, Kadir? (Dk. 20 Adem*), Cengiz**, Tayfun*, Alper**, Muharrem*, Bekir**, Bekir***, Murat* (Dk. 58 Mehmet*), Sinan** (Dk. 85 Yalçın?), İsmail** GOL: Dk. 80 Bekir (Bozüyükspor) SARI KART: Onur, Agah (Ispartaspor), Bekir (Bozüyükspor) Türkiye Üçüncü Lig Üçüncü Grup"un 11. hafta karşılaşmasında Ispartaspor ile lider Bozüyükspor karşı karşıya geldi.

      Karşılaşmada Ispartaspor üstün oynamasına rağmen, maç sonunda istediği skoru tabelaya yazdıramadı. Fikret ve Ali"nin şutları direkte patlarken, misafir takımın kaptanı Bekir golünü kaydederek, takımının maçın sonunda gülen taraf olmasını başardı. Karşılaşmada gergin anlar eksik olmazken, taraftarlar sezon başından bu yana yönetime olan tepkilerini bu karşılaşmada da sürdürdü. 6 futbolcudan mahrum olarak ilk karşılaşmasına çıkan Yeşil-Pembelilerin hırslı oyunu da dikkat çekti.

 MAÇTAN DAKİKALAR

  Karşılaşmanın 12. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fikret, bu posizyonu değerlendiremeyerek, takımını bir golden etti. 29. dakikada Ispartaspor"un kazandığı kornerin başına geçen Agah topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte bulunan Ispartaspor"dan Ali"nin kafa vuruşu direkte patladı.

    Yeşil-Pembeliler bir pozisyondan eli boş döndü. Maçın 32. dakikasında Bozüyükspor"dan Murat"ın kale önüne gönderdiği şutu bu sezon ligde ilk maçına çıkan Serhan keserek, takımının gol yemesine engel oldu. İlk yarıda iki takımda gol atamayarak soyunma odasının yolunu tuttu. Karşılaşmanın 56. dakikasında, Ispartaspor"dan Gazi"nin ceza yayı üzerinde, sol çaprazında bulunan Fikret"e pasını gönderdi.

    Fikret"in kaleye çaprazdan gönderdiği sert şutu 90 diye tabir edilen iki direğin birleştiği yere çarparak geri döndü. Ispartaspor"dan Rıfat"ın 59. dakikada kaleye sert gönderdiği şut defanstan geçemedi.

  ISPARTAPSOR"UN YIKILDIĞI AN

     Birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Ispartaspor, 80. dakikada yediği golle adeta yıkıldı. Bu dakikada Bozüyükspor"dan Muharrem"in sağ kanat son çizgiden kale sahası içerisine gönderdiği topa arka direkte bulunan Bekir dokunarak, boş kaleye topu gönderdi. Aradığı golü bulan Bozüyüksporlu futbolcular, taraftarına koşarak sevinçlerini paylaştı. Dakikalar 83. gösterirken Ispartaspor kaptanı Ahmet"in sağ çaprazdan ceza sahası içersine gönderdiği topa, Fikret ayağıyla dokundu fakat, Bozüyükspor kalecisi geçit vermedi.

    İkinci yarıda oyuna dahil olan Gökhan son dakikalarda kaçırdığı gollerle adeta saç baş yoldururken, 90+2"de kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen fileleri havalandıramadı. Karşılaşma Bozüyükspor"un 80. dakikada kazandığı golden sonra fileler havalanmayınca, misafir takım sahadan 1-0"lık sonuçla 3 puanı alarak ayrılan taraf oldu.

Gülses