Isparta Belediyesi halka hizmet noktasında elinden gelen tüm gayreti göstermeye devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, özellikle yok edilen araç filosunu yeniden oluşturmak için başlatmış olduğu çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Araç alırken de özellikle aracın teknolojisine de dikkat ediliyor. Bu güne kadar alınan araçların tamamı son model olurken araçların modern teknoloji ile de donatılmış olmalarına özen gösterildi. İşte bu doğrultuda belediye iki yol çizgi aracını hizmet kervanına ekledi.

Bilindiği üzere cadde ve uzun sokaklarda kullanılmak üzere bir yol çizgi aracı alınmış ve birkaç yıldır görevini sürdürmekteydi. Yeni alınan bu araçlar ise büyük aracın giremediği ya da kısa sokaklarda kullanılacak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, araçları inceledi. Günaydın araçları incelerken bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. 

Günaydın araçları tanıtırken, trafik yol çizgi aracının ana yollarda ve caddelerde hizmet verdiğini ancak kısa ve bazı bölgelerde bu aracın zorlandığını onun için daha pratik ve bu araca destek olacak araçlar olduğunu dile getirdi. Son teknoloji ile donatılmış araçlar olduğunu ifade eden Günaydın “araç satın alırken de markasına ve kalitesine önem veriyoruz. İşte bu araçlarımız da bu kaliteyi dikkate alarak satın aldık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.