ISPARTA BELEDİYESİ SICAK ASFALT STARTINI GÜL KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDEN BAŞLATTI.

Isparta Belediyesi sezonun ilk sıcak asfalt startını Gül Küçük Sanayi Sitesinde verdi. Gül Küçük Sanayi Sitesi kooperatif başkanı Mehmet BOYACI ve yönetim kurulu üyeleri geçen hafta Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Gül Küçük Sanayi Sitesi yönetimi sanayi içerisinde alt yapı ve ızgara çalışmasının yapıldığını, yapılan çalışmalardan dolayı Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e teşekkürlerini ilettiler.

Alt yapı için kazılan alanların asfalt yapılması için Belediye Başkanının’ dan ricada bulundular. Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN normalde başka bir noktadan başlayacak olan asfalt çalışmasını esnaf mağdur olmaması için Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vererek sıcak asfalt çalışmasının ilk startını Gül Küçük Sanayi Sitesinden başlattı. Asfalt sezonunun kazasız ve belasız geçmesi için kurban kesildi.

Yapılan çalışmalar ile alakalı açıklamalar yapan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, şahsım, yönetimim ve esnafımız adına Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDĞİRMEN’ e teşekkür ederiz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personeli büyük fedakarlık göstererek çalışmalara devam edecekler ve en kısa sürede esnaf mağdur olmayacak şekilde asfalt çalışmasını tamamlayacaklar. Artık Gül Küçük Sanayi Sitesinin bir sorununun kalmadığını söyleyen BOYACI, başta Isparta Belediye Başkanımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e , Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personeline ve tüm belediye personeline şükranlarımızı sunuyoruz dedi.