Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantıları bugün yapılan toplantı ile sona erdi. Belediye Meclis salonunda saat 14.30’da Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
BAŞDEĞİRMEN; “YEREL BELEDİYE BAŞKANLARI
TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantı öncesi gündem dışı açıklamalarda bulunarak çeşitli konularda meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Başdeğirmen, Isparta Belediyesi olarak Yerel Belediyeler Toplantısına ev sahipliği yapacaklarını belirterek şunları söyledi; “Partimiz Genel Merkezi tarafından özellikle birbirine yakın 10 ilin katılımıyla Yerel Belediye Başkanları Toplantısı icra ediliyor. İşte bu toplantılardan birisine de biz Isparta Belediye olarak yarın ev sahipliği yapacağız.
“10 İLİN BELEDİYE BAŞKANI VE
4 İLİN MİLLETVEKİLİ GELİYOR”

Bu doğrultuda; Uşak, Yozgat, Bitlis, Ağrı, Rize, Düzce gibi 10 ilimizin Belediye Başkanları ve İzmir, Trabzon, Bilecek ve Denizli İllerimizden de 4 Milletvekili bugün ilimize geliyorlar. Sayın Belediye Başkanları ve Milletvekillerimiz eşleriyle birlikte ilimize gelecekler. Bizde kendilerini yarın sabah gül bahçelerine götüreceğiz ve şehrimizin meşhur ürünü olan gülü onlarla birlikte toplayacağız. Ardından kahvaltı yaparak Yerel Belediye Başkanları toplantımızı ilimizde gerçekleştireceğiz.
“ŞEHRİMİZİN TANITIMINI YAPACAĞIZ”
Amacımız, Yerel Belediyeler Birliği toplantısında Isparta Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları ve yatırımları ilimize gelecek olan bu Belediye Başkanları ve Milletvekillerimize anlatmanın yanında Isparta’mızın tanıtımını da en iyi şekilde yapmaktır” dedi.

İŞTE TOPLANTIYA KATILACAK BELEDİYE
BAŞKANLARI VE MİLLETVEKİLERİ:
Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN
Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah TANĞLAY
Düzce Belediye Başkanı Faruk ÖZLÜ
Giresun Belediye Başkanı Aytekin ŞENLİKOĞLU
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin
Uşak Belediye Başkanı Mehmet ÇAKIN
Yalova Belediye Başkanı Mustafa TUTUK
YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI
BÖLGE SORUMLUSU BAŞKAN YARDIMCILARI
1- Selim YAĞCI - Bilecik Milletvekili
2- Ceyda Bölünmez ÇANKIRI- İzmir Milletvekili
3- Bilal UÇAR- 24-25. Dönem Denizli Milletvekili
4- Ayşe Sula KÖSEOĞLU-26. Dönem Trabzon Milletvekili