Şarkikarağaç İlçesi'ne bağlı Çiçekpınar Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Bayram Aydemir, İL Özel İdaresi'ne atandı.
İl Özel İdaresi Su ve Kanalizasyon Şube Müdürlüğü'ne BayramAydemir atandı. Aydemir, Şarkikarağaç İlçesi Belediye Başkanı iken yerel seçimlerde AK Parti'den Şarkikaraağaç Belediye Başkanlığı'na aday olmuş kazanamamıştı. 

BAYRAM AYDEMİR'İN ÖZ GEÇMİŞİ
1967 yılında Isparta İli, Şarkikaraağaç İlçesi, ÇiçekpınarKasabasında doğdu.İlk ve Orta öğrenimini Çiçekpınar Kasabasında, Lise öğrenimini Şarkikaraağaç E.M. Lisesinde ve Yüksek Okulu Fırat Üniversitesinde bitirdi.

Askerlik görevinden sonra 1990 yılında Şarkikaraağaç Belediyesinde Fen İşleri Amirliğinde göreve başladı.2003 yılına kada rŞarkikaraağaç Belediyesinde İnşaat Teknikeri ve Yazı İşleri Müdürlüğü gibi değişik görevlerde bulundu.31.12.2003 tarihinde görevinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisinden Çiçekpınar Belediye Başkanlığına aday oldu.28 mart 2004 yılından bu güne kadar Çiçekpınar Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

10 yıllık Belediye Başkanlığı görevinde; Alt yapı,üst yapıçalışmaları yanında % 100 Eğitime destek kampanyası ile 8 derslik okul binası,Arazi toplulaştırması,Sanayi sitesi gibi yatırımların yapılmasını sağlayan Başkan Bayram AYDEMİR evli ve iki çocuk sahibidir.