Belediye Başkanı Günaydın, AK Parti Milletvekili Said Yüce'ye cevap verdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basınla buluşmasında kendisine 'ortak akıl' eleştirisinde bulunan AK Parti Milletvekili Said Yüce'ye cevap verdi. Günaydın, "Isparta Belediyesi olarak ortak aklın zirvesini yaşıyoruz. Meclisimizle, encümenimizle ve teknik ekibimizle istişare içerisinde kararlarımızı alıyoruz" dedi.,

AK Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Basın Kulübü programında Günaydın'a yönelik şu eleştirilerde bulunmuştu: "Belediyecilik ortak akılla yapılması gereken bir iştir. Bu bölgede yaşayan insanların taleplerini dinleyen ve uzmanlarla beraber buna çözümler geliştiren belediyeler olması lazım. Ben belediye başkanıyım şuraya otopark yapayım buraya da meydan yapayım şeklinde olmamalı. Bir şehrin master planı olması lazım. Buna bağlı ilerlemek gerekiyor.

Isparta sıkışmış bir şehir şu anda. Yeterli konut alanları, genişleyen sanayi alanları yok. Bunlar planlanmamış. Havalimanı, üniversite buralarla şehir arasındaki entegrasyon maalesef yok. Çok büyük bir eksiklik çok büyük bir ayıp. Nice belediyeler bunu aştılar."