'En son dayak yiyecek adamdı'

Belediye Mali İşler Müdürü İsmail Hakkı Uysal, gece yarısı çarşının göbeğinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından demirli saldırıya uğradı.
 
Belediye Mali işler Müdürü İsmail Hakkı uysal, çarşamba gecesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Demir darbesi nedeniyle ayak bileği kırılan İsmail Hakkı uysal, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'm saldırı olayına ilk tepkisinin "Belediye'de en son dayak yiyecek adamdı" diye konuşmak olduğu öğrenildi.

UYSAL'IN AYAK BİLEĞİ KIRILDI

Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından çarşamba akşamı düzenlenen konferans programından sonra Belediye'ye gelen Mali İşler Müdürü İsmail Hakkı uysal, biraz çalıştıktan sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki evine kadar yürüdü.

Apartman girişine kadar gelen uysal, tanımadığı bir şahsın üzerine doğru yürüdüğünü fark etti. Bu şahıs elindeki demirle Uysal'ın ayak bileğine vurarak ortadan kayboldu. Hemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uysal'ın ayak bileğinin kırıldığı, pazartesi günü ameliyata alınacağı öğrenildi.

Kimliği belirlenemeyen şahsın demirle vurmadan önce 'hakkımızı yiyorsunuz' diye bağırdığı bildirildi.

BELEDİYE'DE ŞOK ETKİSİ YAPTI

Emniyet Müdürlüğü, çevredeki güvenlik kameralarından şahsın eşkalini belirlemeye çalışırken, Mali İşler Müdürü Uysal'a yönelik bu saldırı Belediye'de şok etkisi yarattı.

Belediye Başkanı Günaydın'ın olayı duyunca ilk tepkisinin 'Belediye'de en son dayak yiyecek adamdı' diye konuşmak olduğu öğrenildi. Belediye'de çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile bilinen Uysal'ın bir süre görevine dönemeyeceği belirtildi.