Belediyeden Aralık ayı kültür hizmetleri:

 

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aralık ayı kültürel faaliyetlerine devam ediyor. 15 Aralık Cuma akşamı Halı sarayı Kültür Merkezinde Öğretmenler THM Grubu Türk Halk Müziği Konseri sunacak, 22 Aralık"ta ise Gazeteci Yazar Hüseyin Üzmez, Güncel Konuları değerlendirerek bize ışık tutmaya çalışacak. 23 Aralık Cumartesi günü her ay mutat hale getirilen Sene-i Devriye programı düzenlenecek. Asri Mezarlıktaki salonda hanımlara yönelik yapılan programda ahrete intikal etmiş atalarımız için hatim ve mevlit okutulacak. 

 

27 Aralık Çarşamba günü ise Milli Şairimiz Mehmet Akif için anma gecesi düzenlenecek. Bu gecede okullarımız arası şiir yarışmaları tertip edilerek dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Belediye Başkanı Hasan Balaman, düzenlenen bu programlara tüm halkımızın davetli olduğunu belirterek, “Kültürel etkinliklerimiz önümüzdeki yılda da devam edecek. Halkımızın talebi doğrultusunda istenilen konuşmacıyı Isparta"ya getirerek bilgilerinin tazelenmesinde yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.