SAV'A 10 BİN FİDAN BAĞIŞLANDI

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi ile Süs-Tek Çiçekçilik sahibi Onur Alican Övey arasında gerçekleşen görüşmede belediyeye 10 bin fidan bağışlandı.

BABAMIN RUHUNA BAĞIŞLIYORUM

Süs-Tek Çiçekçilik sahibi Onur Alican Övey yaptığı açıklamada:' Burası babam Ali Övey'in işyeriydi.Mekanı cennet olsun babam rahmetli olunca ölüm hak miras helaldir bu mallar bize geçti ama biz çok değerli babamızın ruhuna bu fidanları bağışlamak istedik.Peygamberimiz (s.a.v.)  "Kıyametin kopacağını haber alsanız bile, ağaç dikmekten vazgeçmeyiniz!"buyurmuştur.Dinimizde fidan dikmenin önemi büyüktür. Bizde babamızın ruhuna bu fidanları bağışladık.'dedi.

ŞAKİR İPEKÇİ'DEN TEŞEKKÜR

Başkan Şakir İpekçi:' Çok değerli vefalı kardeşim Onur Alican Övey'e yaptığı bu anlamlı bağıştan dolayı çok teşekkür ediyorum. Babasının ruhuna varsın,mekanı cennet olsun. Ben çok duygulandım. Allah böyle evlatlarımızın sayısını artırsın.Kasabamda yeşil olmayan yer kalmayacak. Bu fidanları acil olarak toprakla buluşturacağız.Parklara kaldırımlara müsait olan heryere dikeceğiz.Hatta kasabalı vatandaşlarıma bahçe önlerine dikmeleri için bile vereceğim.'dedi.