Alınan araçlar arasında 5 dev kamyonda bulunuyor. Araçların tanıtımında konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın:"Isparta kazandı" dedi.
 
Kalıcı asfalt için başlanan ve iki yıl içerisinde bitirilmesi planlanan kalıcı asfalt projesi ve altyapı çalışmalarında kullanılacak 12 yeni araç daha Isparta’ya geldi. 775 bin TL değerinde 5 kamyon, 410 bin TL değerinde 4 kepçe,   120 bin TL değerinde 2 forklif, ve 60 bin TL değerinde bir asfalt silindiri hizmete başladı.
 
Yeni alınan araçları tanıtan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önümüzdeki hafta gelecek yükleyici ve yol çizici araçlarıyla yeni araç alımını bitireceklerini ve hizmetlere devam edeceklerini söyledi.
 
Başkan Günaydın, kalıcı asfalt projesini 2 yıl içinde tamamlayacaklarını belirterek, çalışmalar için özellikle 5 dev kamyonun neden alındığını söyledi.. Araç filosunda 15 kamyon olmasına rağmen   hem dağlardan çakıl ve kum malzemesinin daha çok getirilmesi hem de tasarruf amacıyla dev kamyonların alındığını belirten Günaydın, bu araçlarla projenin gerçekleşmesi için 'bomba gibi olduk' şeklinde konuştu.
 
Başkan Günaydın sözlerini şöyle sürdürdü: "Önceden Isparta kazanacak diyordum ama artık Isparta kazandı diyorum. Gece gündüz çalışıp bu projeyi bitireceğiz. Bu yola başkoyduk. Tüm teknik heyetimle engel olsalar da çalışacağım. Isparta bu projeyle örnek olacak. Isparta büyük hizmetlere layık. Yeter ki birileri gölge etmesin başka ihsan istemez."
 
Günaydın, açıklamalarının ardından kamyonun direksiyonuna geçerek, deneme sürüşü yaptı.