AK Parti Milletvekili Recep Özel, Afyonkarahisar - Isparta-Burdur-Antalya Hızlı Tren Projesi'nin her aşamasını yakından takip ettiklerini söyledi.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Afyonkarahisar-Antalya Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde bir sorun olmadığını açıkladı. Isparta’yı ilgilendiren I Irzlı Tren Projesi'nde önceliğin Konya-Alanya hatlına verileceği yönündeki bilgi ve açıklamaların doğruyu yansıtmadığını belirten Özel, "konuyu yakından takip ediyoruz. Bu hatta yapılacak yüksek hızlı tren projesinde zaten bir aşamaya gelindi. Hızlı tren, Afyonkarahisar'a kadar Eskişehir'e kadar ulaştı. Bu hat devamla Isparta-Burdur ve Antalya'ya ulaşacak. Uygulama ihalesi aşamasına gelinmiş bir proje varken, ortada hiçbir şey olmayan bir projeye öncelik verilmez. Bu konuyu yakından takip ediyoruz. Isparta, Burdur ve Antalya hızlı trenine mutlaka kavuşacaktır" dedi.

Milletvekili Recep Özel, Hızlı Tren Projesi'nde Gümüşgün'de Isparta ve Burdur için ortak istasyon kurulacağını da sözlerine ekledi.