Geçtiğimiz Gün Görevinden Geçici süreyle El çektirilen Şarkikaağaç Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir Kendisi hakkında Açıklama Yapan MHP Isparta Millet vekili Nevzat Korkmaz'a cevap verdi.

 MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz benimle ve AK Parti Isparta Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ile ilgili ipe – sapa gelmez bir açıklama yapmıştır.

        Utanması gerekenler önce kendilerine baksınlar. Benim suçum kalpazanlık değildir. Beni para basarken, dağıtırken yakalamadılar. Alacağıma istinaden, ticarette herkesin başına gelebilecek bir şekilde, alacağımı sahte dolarlarla ödemişler. Olay budur

    Benim 10 yıldır devam eden davamdan siyasi menfaat ve medet bekleyenler önce kendilerine baksınlar. Akla - hayale gelmeyecek şekilde, mezarlık soygunluculuğundan hüküm giyerek, Yargıtay’da dosyası bekleyenleri belediye başkan adayı gösterirken utanması gerekirken, hayasızca başkalarını suçlayarak, kendilerini suçsuzmuş gibi gösteren MHP Milletvekili Korkmaz’a şu soruyu soruyorum:      Sen benimle seçimler arefesinde adaylar belirlenmeden görüştüğünde, bana MHP’den adaylık teklifinde bulunurken, temiz oluyorum da, senin partinden aday olmayınca mı kirli oluyorum?


     Bu paçavra suçlamaları 2004 yılındaki seçimlerde MHP Ş. Karaağaç’ta kullandı ve gazete küpürlerini dağıttı. Kamu vicdanında ve milletimin gönlünde ve benim sevgili hemşehrilerimin nazarında hem 2004 seçimlerinde, hem de 2009 seçimlerinde  beraat ettim.


      Benimle birlikte Ş. Karaağaç’ta yıllardır süregelen kavgayı bitirmek için, Ş. Karaağaç’ın geleceği açısından umutların yeşermesi için, eteğindeki taşları döküp; nefsine değil, vicdanına ve aklına göre hareket eden Sayın Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç beyin ilçemizde bu birlik – beraberlik neticesinde seçimleri belediyelerde 4 – 0, il genel meclisinde 2 – 1 kazanmasını gölgelemeye çalışıyorlar.

Bu zihniyetle, Isparta ile meselelerle değil, çamur atma politikası ile iş yapmaya çalışan MHP Milletvekilinin kendisine sorması gereken soruları Sayın Vekilimize  sormasından hem bir insan, hem de bir siyasetçi olarak utanıyorum.
     

 Biz Nevzat Korkmaz’ın yaşı kadar siyaset yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
        Onun içindir ki, devletin çeşitli kademelerinde bulunan akrabalarından medet bekleyen, onlar vasıtası ile yan ve yandaşlarını aklamaya çalışan Nevzat Korkmaz o çamurun içinde yandaşları ile birlikte boğulacaktır.

 O kendi sofrasına baksın. Bizim soframızda onun gibilere yer yoktur.