Deniz Çocuk Akademisi, çocuklarda yardımlaşma ve paylaşma duygusunu geliştirmek üzere oldukça anlamlı projelerle bir yardım kampanyası başlattı.
Deniz Çocuk Akademisi, Deniz Bebek Dünyası ve Deniz Çocuk Kulübü olarak 3 farklı eğitim alanında hizmet verdiklerini belirten işletmeci Derya Yarangümelioğlu Aydın Isparta’da bir ilke daha imza atarak sosyal sorumluluk projesi hazırladıklarının müjdesini verdi.

Aydın, yapılacak yardım projelerine ilişkin şu açıklamada bulundu: Yeterli ekonomik güce sahip olan velilerimiz çocuklarının ihtiyaçları dışında kalan her türlü eşya, giysi vb. malzeme desteği sağlayarak bu projemizin çıkış noktasını oluşturmuşlardır. Yapılan yada yapılacak yardımların velilerimizle sınırlı kalmayarak, onların da sosyal çevreleri tarafından destek bulacaktır buna inanıyoruz. Çünkü biliyoruz ki paylaştıkça çoğalır. Bu haberin yapılması ve paylaşılması bile gelecek olan yardım ve katılımları çoğaltacaktır. Geri dönüşler daha fazla olacaktır.

Bu projemize Senirce Göltaş İlköğretim Okulu ile başlangıç yapacağız. Çünkü daha önce bu okulda eğitim verdiğim için ihtiyaçlar konusunda da bilgi sahibiyim. Biliyorsunuz dinimiz de yakınlarımızdan başlayarak etrafımıza yardım etmeyi emreder. Isparta da yaşıyoruz, dolayısıyla yardım elimizi öncelikle çevre köy, kasaba ve ilçelerimize uzatmalıyız.

Çocuklarımızın ihtiyacı olmayan kıyafet ve oyuncaklarını, ihtiyacı olan çocuklarımızla paylaşmayı amaçlayan ‘’ Benden kardeşime’’ adlı  başlattığımız sosyal sorumluluk projemizi yaklaşık 2 hafta kadar sonra ikinci sosyal sorumluluk projemiz olan ‘’İyi Kalpler Mağazamız’’  takip edecek. İkinci projemizde de yardımlaşma duygusunu pekiştirmek amacı ile bu kez de ihtiyaç sahibi büyüklere yardım götüreceğiz. Yapacağımız yardımlar yalnız okul içinde sınırlı kalmayacak, okullardan yapılan anonslarla o yörede yaşayan tüm ihtiyaç sahiplerini okullarda buluşturacak ve içerisine alacak. Yani yalnız Senirce İlköğretim Okulu değil, tüm Senirce halkı da bu yardımdan yararlanacaktır. Bu projedeki amacımız paylaşmanın güzelliğini bir kez daha vurgulamak ve yaşatmak.

Çocuklar için ‘Benden Kardeşime’, yetişkinler için Paylaştıkça çoğalsın diye Haydi Ver Elini Sende sloganıyla yola çıktığımız projelerimizle birçok kitleye ulaşmayı hedefliyor ve desteklerini bekliyoruz. Çünkü herkesin mutlaka kullanmadığı bir şeyi vardır. Bu anlamda yatak, yorgan, ayakkabı, oyuncak, giysi gibi sınır koymadan pek çok eşya paylaşımı yapılabilir. Biz duyarlı, bilinçli bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz. Gelecekte güzel günler için, çocuklarımızı insani güzel duygularla donatmak istiyoruz.Bu vesile ile halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor,bize Cumhuriyeti yaşatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Elif AKGÜL