Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, partisinin Deregümü Köyü’ndeki programında şok açıklamalarda bulundu. Bütünşehir Yasası’nı hatırlatan Günaydın, “bu adam her köye hizmet edecek’ diye bütünşehirden caydılar, korktular” dedi.

gunaydin-(1)-001.jpg

BENDEN TİR TİR TİTRİYORLAR

Belediye Başkanı Günaydın, Deregümü’deki konuşmasında şimdilik rafa kaldırılan Bütünşehir Yasası ile ilgili de konuştu. ‘Benden korktular’ diyen Günaydın, şöyle devam etti:

“Burayı da ben şehrimizin mahallesi görüyorum (Deregümü). İlerde de olacaktır. Bu adam alıp götürecek, her köye hizmet edecek diye bütünşehirden caydılar, korktular. Adamları tir tir titretiyoruz. Bu kadar korkak  olur mu? Engel olun, yukarıda büyük Allah var. O engelleri atar…”

gunaydin-(2)-001.jpg

CUMHURBAŞKANI’NA BENLE İLGİLİ BRİNFİNG VERİLDİ

Isparta Belediyesi’nin milli şuur ve Atatürk ekonomisi ile çalıştığını belirten Günaydın, Isparta modeliyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a brifing verildiğini iddia etti. Günaydın, şöyle konuştu:

“Isparta’da milli şuurla çalışıyoruz. Atatürk ekonomisi ile çalışıyoruz. Bizim modelimizi Türkiye sathına yaymamız lazım. MAK firması var. Mehmet Ali Kula. 10 gün kaldı, bütün Isparta’yı inceledi. Bütün dokümanları aldı, gitti. Sanat değerlerimizi aldı. Bizim gibi sanat eserleri yapan yok. Gitti ve Cumhurbaşkanımıza bizimle ilgili brifing verdi. Daha sonra Cumhurbaşkanımız beni ziyaret etti. Başbakanımız ziyaret etti. Bu modelleri ülkemize yaymaya çalışıyoruz.

MHP’DEN SEÇİLEN ESKİ MİLLETVEKİLLERİNİ ŞİKAYET ETTİ

Ben biraz zayıf kalıyorum. 2 milletvekili de benim şahsıma yan çizdi. (Nevzat Korkmaz, Nuri Okutan) Mecliste aradığım zaman çıkmıyorlar. Kendini kaf dağında görüyor. Ben Isparta’nın hizmetçisiyim. Sen bana nasıl çıkmazsın. Şanssızlığımız oldu. Adaylarımız burada. İkisi de süper insanlar. Türkiye’nin en iyi beyin doktoru. 3.sırada, olsun. Kendisine teşekkür ediyorum. Hiç ego yapmadı. Mesleğinde de üniversitemizin en iyi doktorlarından. Beyin doktoru üstelik. Ta beyinden omiriliğe kadar hepsini bilen adam. Beyni açıp, ameliyat eden adamdır. Hasan Basri Sönmez, mütevazi ve olgun bir arkadaş. Hizmet etme aşkı her zaman bulunamaz. Bunun okulu da yok. Biraz da Allah’ın lütfu lazım. Bu adaylarımızı bu lütfa sahip buluyorum. Ben garip kaldım. En az bir milletvekilinin olmasını istiyorum. Keşke 4 olsa. Karavanaya kurşun atmaya gerek yok. Hep geliyorlar karavanaya kurşun atıyorlar. Birisi ‘4-0 alacağız’ diyor. Birisi ‘2 alacağız’ diyor. Yeni kurulmuş parti ‘2 alacağız’ diyor. Palavra atmayın. Ben en az 1 milletvekili alabileceğimizi umuyorum.

gunaydin-(3).jpg

PARA KAZANIYORUZ, HİZMET EDİYORUZ

Ben Isparta’ya hizmet etmek istiyorum. Daha 10 ayım var.  Ben yalnız kalmak istemiyorum. Gerçi öyle olsa da böyle olsa da Isparta’yı en birinci şehiryapıyoruz. Engeller var, aşıyoruz. Para kazanıyoruz, hizmet ediyoruz. Ama güç güçtür. Arkadaş arkadaştır. Çift kazık daha kuvvetlidir. 3 kazık yere basınca yıkılmaz.”