Kuaförden, Ispartaspor"a traş desteği

 

Hafta sonu yapılacak olana Ispartaspor Denizli Belediyespor maçı öncesi Ispartaspor"un maçı kazanması dahilinde futbolculara Özel Makas Kuaför işletmecisi Hakan Tere bedava saç, sakal traşı sözü verdi.

 

Tere her zaman için Ispartaspor"a destekte bulunacaklarını belirterek “ Ben ve çalışma arkadaşlarım Ispartaspor"a destek adına böyle bir karar aldık. Elimizden gelen her türlü desteği vermek zorundayız. Biz bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Bizim gücümüz nispetinde bu tür katkılarımız ve desteklerimiz devam edecektir. Bu konuda tüm esnaflar ve işyeri sahipleri destek verirler ise bu takımın önüne geçilmez.”dedi.

 

Bu durum karşısında açıklamada bulunan Ispartaspor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan “Ispartaspor bizim için çok önemlidir. Bir insanın bu takımı tek başına götürmesi mümkün değildir. Bu takıma Isparta halkının ve esnafının sahip çıkması gerekiyor. Bazı esnaflarımız Ispartaspor"a destek olmak adına duyarlılık gösteriyorlar. Şahsım ve futbolcular adına gösterdikleri bu destekten dolayı Özel Makas erkek kuaförüne teşekkür ediyorum”dedi.