Kızlarının yaşaması için yardımın şart olduğunu belirten çift, “Kızımızın nefes alması yapılacak yardımlara bağlı.  Yaşamak Berinay’ında hakkı yardımlarınızı lütfen eksik etmeyin .” Dedi. 
SMA tip1 ölümcül kas hastalığına yakalanan binlerce çocuklardan birisi de Ankara Keçiören’de yaşayan Berinay Özkesemen.  Çok küçük yaşta yakalandığı kas hastalığı, Berinay’ı günden güne eritiyor. Bebek, artık nefes almakta ve yemek yemede de güçlük çekiyor.  Yaşıtları gibi koşup oynaması, rahat nefes alabilmesi için Berinay’ın acilen Dubai’de Zolgensma ilaç tedavisine başlaması gerekiyor.   Zehra ve Burak Özkesemen çifti, çaresizce valilik onaylı kampanyadan gelecek yardımları bekliyor. Kampanya da toplanan paranın yüzde 65 civarına ulaştığını belirten çift zamanın daraldığını ve biran önce kalan paranın toplanması gerektiğini belirtti. 
Sosyal medya hesabından SMA tip1 hastası kızları için yürüttükleri kampanyanın sonlarına yaklaştığını söyleyen Zehra ve Burak Özkesemen çifti “ Berinay 2 yaşına yaklaştı. Küçücük bedeni ölümcül kas hastalığıyla savaşıyor. Her geçen gün kaslarını kaybediyor. Nefes alamıyor ve yutkunamıyor. Valilik izni ile başlattığımız kampanyadan çok güzel geri dönüş aldık. Ancak hala parayı tamamlayamadık.  Kalan yüzde 35. Ne olur kızımızın ölmesine izin vermeyin. Berinay’da yaşıtları gibi otursun, yürüsün, koşsun. Bize sarılsın. Bir anne ve babanın hayatta en değerli varlığı evlatlarıdır. Bizim kızımız canımız ciğerimiz gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Az çok demeden kızımıza yardım edin.” Diyerek Ispartalılara çağrıda bulundular.
Berinay’a yardım için Kuveyt Türk Bankası: TR340020500009727322000001’DEN yada sadece Turkcel operatörlerden : BERİNAY yazıp 2520’YE gönderirseniz  10 TL bağış yapmış olursunuz. 
BERİNAY’DAN ISPARTALILARA MESAJ
 “ Yaşamak istiyorum”
 

Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde Değişiklik Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde Değişiklik