Ak Parti Meclis Üyesi ve Bir Zamanlar Günaydın'ın en yakınındaki isim Uğur Bestelci Günaydın ile ilgili tüm bilinmeyenleri Canlı yayın Basın Kulübünde açıkladı..

Asfaltla övünen Günaydın asfalta toplam 22 trilyon harcadı 10 trilyon Gaz şirketinden, 6 trilyon iller bankasından geriside belediye bütçesinden yapılmıştır. Asfalt yapımı vatandaşın yatırımıdır. Hasan Balaman dönemi için artık Günaydın'ın eleştirmeye hakkı kalmamıştır, Balaman döneminde temizlik ve avukatlar için harcanan paranın kat kat fazlası şuan harcanmaktadır. Belediye şuan aylık 4 - 4,5 trilyon civarında faiz öderken belediye şekere reklama çiçeğe böceğe gereksiz paralar harcamaya devam etmekte şehri ayda 4,5 trilyon zarar ettiriyor.

HASAN BALAMAN'IN İYİ İŞLERİNİ TAKTİR EDİYORUM

Bestelci'den Önceki Başkan Balaman için alt geçitler üst geçitler, sportif alanlar yapmıştır şehre hareket canlılık getirmiştir, o günlerdeki hareketliliği ve canlılığı arıyoruz yaptığı yanlışlar vardı o gün yanlış dedik bugünde onlara yanlış diyoruz.

ITKM GERİ ALINABİLİRDİ

2009 Yılından sonra ITKM'de ölümcül hatalar yapılmış, koskoca AVM bankalara verilmiştir, istenilseydi ITKM bugün geri belediyeye kazandırılabilirdi. Bugün bu halen mümükündür. Başkan adayımız Nuri bey bu konuda açıklama yaptı burası geri kazandırılabilir.

ISBAŞ'I GÜNAYDIN GERİ ALMADI

Isbaş'ın geri alınma sürecinde Günaydın'ın yurtdışında olduğunu Isparta'da şirketi Seyfettin Kalem'in Belediye Adına geri aldığını, Günaydın'ın bu durumu öğrendiğinde simsiyah olduğunu devamında Günaydın kaynaklı hatalardan dolayı 12 trilyon alacaklı olunan şirkete 1 trilyon para ödenmek zorunda kalındığını söyledi.

YURTDIŞI GEZİLER ALIŞVERİŞ GEZİSİ OLDU

Belediye için yurtdışına çıkan Günaydın ve Ailesi'nin gezilere tamamen turistik amaçla gittiğini, 2 bavulla gidip 22 bavulla geri dönüldüğünü, Belediye Başkanı Günaydın'ın ve Eşinin, kızının tüm masraflarının belediye tarafından karşılandığını söyledi.