Defterdar Fevzi Gönüllü, 2006 yılında kira geliri elde eden mükelleflerin bu gelirleri ile ilgili beyannamelerini bağlı bulundukları vergi dairelerine vermeleri için bildirilen sürenin yarın sona erdiği uyarısında bulundu.

  2006 yılı içerisinde kira geliri elde eden mükelleflerin bu gelirleri ile ilgili beyannamelerini 15 Mart 2007 tarihine kadar bağlı oldukları vergi dairelerine vermeleri gerektiğini belirten Defterdar Fevzi Gönüllü, bu nedenle mükelleflere yardımcı olunmak için venrgi dairelerinde yardım masaları kurulduğunu belirtti.

   Fevzi Gönüllü bu yardım masalarının yanı sıra Davraz Vergi Dairesi Müdürlüğü"nün 232 43 62, Kaymakkapı Vergi Dairesi Müdürlüğü"nün 218 80 33 nolu telefonları ile Alo Maliye nolu telefondan sorunları ile ilgili konularda bilgi alabileceklerini kaydetti.

  Fevzi Gönüllü konuyla ilgili olarak, “Ayrıca, gelirleri sadece gayrimenkul sermaye iradından oluşan mükelleflerimizden yaşlılığı 60 yaş üzeri mükellefler, sakatlığı veya hastalığı nedeniyle vergi dairesine gelemeyecek durumda olanların söz konusu telefonlardan talep etmeleri halinde ikametgahlarına vergi dairesi yetkilileri tarafından yardımcı olunacaktır” dedi.