Süleyman Demirel Üniversitesi okuyan bir grup öğrenci hafta sonu Beyaz Shovv'a konuk ola­caklardı, fakat KANAL D stüdyosunda ekipler tarafından 'rezervasyonunuz yok sizi içeri alamayız diyerek' saatlerce kapıda bekletildiler.

Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Sistemi Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan Kadir Can Erkırlı, 'Sayın Süleyman Demirel'in ismini taşıyan okula böyle bir şeyin yapılması ter­biyesizlikten başka bir şey değildir' diyerek sitem etti.


Hafta sonu Kanal D programında yayınlanan Beyaz Show' a katılmak için gezi organize ettiklerini ve mağdur olduklarını dile getiren Erkırlı, yaşadıkları olayı şöyle anlattı: Kanal D Stüdyolarından telefon gelerek son dakikaya kadar yeriniz hazır gelebilirsiniz dediler.

Ancak Kanal D Stüdyosundaki ekipler, rezervasynunuz yok sizi içeri alamayız diyerek bizi windows 10 pro dijital anahtar satin al saatlerce kapıda beklettiler.Tüm itira­zlarımıza rağmen bizi mağdur bırakıp içeri almadılar.Daha sonra da Süleyman Demirel Üniversitesi'nin varlığından dahi haberdar olmadıklarını ve Süleyman Demirel Üniversite­si'nin Beyaz Show'un başına bela olduğu gibi hakaret içeren sözler söylediler.

Üstelik Sayın Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Beyazıt Öztürk'ü canlı yayında arayarak doğum gününü kutladı. Bu olay üniversitemiz adına yakışmayan bir olaydır" dedi.

Manset Gazetesi