İyi Parti  Sayın millet vekilimiz , il ve ilçe  teşkilatlarımızla  birlikte daima sahadır .        

 İşte Ak parti teşkilatının da ve il genel meclis başkanınının da  esas rahatsızlığında buradan kaynaklanmaktadır. Takdir edeceğiniz üzere 20 yılda Isparta'da daha  köy yollarını  bitiremeyen, bir iktidar  mensubunun köy yollarını  bitiriyoruz diye açıklama yapması Isparta'nın asıl sorunlarından kendilerinin bihaber olduğunun bir kanıtıdır ve hakikaten çok komik olmaktadır.   Ne den mi ?                                                        

 Çünkü 20 yıldır iktidarda olan Ak Parti teşkilatı ve İl genel meclis başkanı Serkan Keskin Derebogazı yolu, Konya yolu, Burdur Dostluk yoluna 2020 yılı bütçesinde bin lira ,evet sadece bin lira  konduğundan bihaberdir. Görüldüğü üzere Ak parti ve Isparta teşkilatı ,Isparta'nın menfaatlerine uygun bir bütçe çıkararak bu yatırımlara yön vermeleri mümkün değildir! Çünkü vizyonları buna müsait değildir.

 Mesela Sayın il genel meclisi üyesi ve Ak Parti teşkilatı Darideresi Göletinin 5 yıldır bitirilemediğinden bihaberdir .                             

Mesela 2014 yılından beri yıkılıp yeniden 2021 yılında yapılacağı vaddedilen Isparta Müzesinden  bihaberdir..           

Mesela Yıllardır atıl vaziyette bekletilen  çevre yolundaki Süleyman Demirel Kongre  Merkezinin akibetinden bihaberdir..

Mesela Sav Beledisinde yer alan atı su arıtma tesisinin bir türlü faaliyete geçirilmemesinden bihaberdir..                                                  

Mesela SDÜ tıp fakültesi Araştırma Hastanesinde MR CİHAZI BECERİKSİZLİKLİĞİNİZDEN SÖKÜLÜP GİTTİ. Hastalar MR çektirmek üzere Şehir Hastanesi veya özel hastanelere sevk ediliyor. İl genel meclisi başkanı nerede yaşıyor acaba? Maalesef bundan bile bihaberdir..
 Bunlar  Ak parti teşkilatının bihaber olduğu say say bitmeyecek pek çok örnekten sadece bir kaçıdır.                    

İyi Parti Isparta teşkilatı olarak,Akp Teşkilatı'nın biraz da  bihaber oldukları gerçeklerle yüzleşmelerini tavsiye ederiz.. Isparta'nın yatırımlarına  takipçi olsun ve biraz kendi milletvekillerini Isparta için çok çalışma konusunda harekete geçirsin. Milletvekilleri ve Akp teşkilatı sürekli algı operasyonları için harcadıkları enerjiyi Isparta halkının kendileri verdikleri yetkiyi asli görevlerini yerine getirmek için harcasınlar.                             Lakin İsparta'ya  20 yılda ortalama 5,7 km duble yol  yapıp bununla övnenler bu gerçeklerden bihaber olmaları kadar normal bir durum olamaz.Siz ve Teşkilatlarınız Isparta'nın 20 yılını heba ettiniz..              
Bunlar Isparta'nın gerçek sorunlarını çözemezler, Gerçek çözümler   İYİLERİN İKTİDARİNDA OLACAKTIR...
 

15 Yıl Vadeli Düşük Faizli Konut Kredisi Fırsatı Doğuyor 15 Yıl Vadeli Düşük Faizli Konut Kredisi Fırsatı Doğuyor