Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP) Yönetim Kurulu Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

TGSP Yönetim Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan ve beraberindekiler Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyaretin ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, günün anısına Erdoğan’a, Isparta’nın gül ve gül ürünlerinden oluşan bir hediye takdiminde bulundu.

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu olarak Isparta’da bir randevularının olduğunu ve Denizli’ye geçmeden önce Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiklerini söyleyen, Bilal Erdoğan “Çok seviyoruz. Gül şehri Isparta’mızın başkanına da teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz, Isparta’mıza şeref verdiniz. Sizleri Isparta’mızda görmekten son derece mutlu olduk” şeklinde konuştu.