AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç"in esnaf ziyaretine Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman ve AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş"da eşlik etti.


Bilgiç esnafla sorunları tartıştı


AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, geçtiğimiz gün Isparta esnafıyla bir araya gelerek, Isparta"daki genel sorunları konuştu. Isparta"daki sorunların çözülebilmesi için çalıştıklarını belirten Bilgiç, Isparta"nın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve olması gerekenleri yöneticilerle tartışacaklarını söyledi


Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta"nın en temel sorunlarının başında istihdam konusunun yer aldığını ve bu sorunun çözümü için Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve değişik yatırımcı gruplarla bir araya geldiklerini açıkladı. Önümüzdeki günlerde gündemde olacak olan konulardan bir tanesinin de yapılacak olan 400 yataklı Bölge Hastanesinin olacağını belirten Bilgiç, arazi tahsis işlemlerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Bilgiç “Isparta"nın ciddi manada bir istihdam sorunu var. Biz bu sorunu sivil toplum kuruluşları ve değişik yatırımcı gruplarla sık sık masaya yatırıyoruz. Gündemimizi bu günlerde işgal eden en önemli konuşlardan bir tanesi de yeni yapılacak olan Bölge Hastanemiz. Bu hastane ile ilgili arazi tahsis çalışmalarımız devam ediyor.

 Bu hastanenin tamamlanması halinde Isparta"nın yeni bir ivme kazanacağını düşünüyoruz. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada gündemi meşgul eden bazı sorunlar var. Petrol fiyatlarında gıda fiyatlarında yaşanan artışlar. Bunun yansıması bütün dünyada hüküm sürüyor.

 Bunun yansımalarını vatandaşa çok fazla hissettirmeyecek çalışmalarımız sürüyor. Burada bizim için en önemli olan Isparta"nın sorunları. Bunların üstesinden gelmek için çalışıyoruz. Bunların üstesinden de kısa sürede geleceğimizi düşünüyoruz. İnşallah her şey bizim açımızdan güzel olacak” dedi