Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Güneykent Belediye Başkanı Metin Kutsal, Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve daire müdürleri ile birlikte Keçiborlu İlçesinde mahalle-köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Isparta Ak Parti Milletvekili TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 
YANGINLARLA TURİZM HEDEF ALINIYOR
Vatandaşlarla buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden TBMM Başkanvekili Bilgiç; “Vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle hemdert olmak için, hasbihal etmek için ilçelerimizi, köylerimizi geziyoruz. Bu kapsamda gönüllü dava arkadaşlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşmaktan dolayı mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Türkiye son 8-9 senedir birçok haince saldırıya mazur kaldı. Terör örgütleri güçlerini kaybettikçe haince saldırılarına devam etmektedir. Bugüne kadar 17-25 Aralık, gezi olayları, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve birçok ekonomik saldırı yapıldı. Son olarak bugünlerde maruz kaldığımız orman yangınları. Orman yangınlarının özellikle sahillerde, turizm bölgelerinde aynı anda başlaması tesadüf değildir. Bu yangınlar kahpece, haince bir saldırının ürünüdür. Turizmi baltalamak için yapılan birterör saldırısıdır. Burada hedef alınan Türkiye Cumhuriyetinin bizatihi kendisidir. Biz bugüne kadar terörün her türlüsünü lanetledik ve lanetlemeye de devam edeceğiz. Bugüne kadar yapılan saldırıları nasıl birlik ve beraberlik içerisinde atlattıysak bunu da atlatacağız inşallah. Isparta orman potansiyeli bakımından önemli bir il. Ormanlarımızı daha iyi koruyabilmek amacıyla bazı düzenlemeler getirildi. Ormanlık ve mesirelik alanlara girişler geçici olarak yasaklandı. Sakin veuyanık olmamız lazım.  En küçük bir şüphedahi duyarsak ilgili mercilere bildirmemiz lazım. Hiç merak etmeyin. Allah’ın izniyle bu zorlu süreçten birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir şekilde çıkacağız” diye konuştu.
GELİŞMİŞ ÜLKELERDE HASTALAR ÖLÜME TERKEDİLDİ
Pandemi sürecinde vatandaşa her alanda destek olduklarını ifade eden TBMM Başkanvekili Bilgiç; “Hepinizin bildiği gibi uzunca bir süredir virüs illetiyle savaş halindeyiz. Bütün devletler vatandaşlarını nasıl daha iyi korurum düşüncesinde. Çok şükür diğer devletlerin yaşamış olduğu krizleri, sıkıntıları yaşamadık. Güçlü sağlık altyapımız ve özverili sağlık çalışanlarımız sayesinde pandemi sürecini iyi yönettik. Birçok gelişmiş ülkede yoğun bakım yetersizliği nedeniyle yaşlıların fişleri çekilerek ölüme terkedilirken Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaşlısından gencine hiçbir vatandaşını yalnız bırakmadı. Bugüne kadar 5.5 milyon vatandaşını tedavi ederek sağlığına kavuşturdu. Hem pandemiyle mücadele ettik hem de yatırım ve projelerimizi gerçekleştirdik. Devlet olarak hizmet sunumunda hiç aksaklık yaşamadık.  Devletimiz sigorta primi, vergi, kira, kredi ödemeleri gibi birçok alacağını faizsiz olarak erteledi. Aynı zamanda hem esnaflara hem de vatandaşlara hibe yardımında bulundu. Bütün bunlar olurken muhalefet yalan-dolanla milletimizi yanıltmaya, algı oluşturmaya çalıştı. Türkiye’de adeta kaostan medet uman bir muhalefet anlayışı var.” dedi.


YATIRIM VE PROJELERİN TAKİPÇİSİYİZ
Ankara’da proje ve yatırımların takipçisi olduklarını ifade ederek konuşmasına devam eden Isparta Ak Parti Milletvekili TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç son olarak şunları söyledi; “Bugüne kadar halkımıza hiçbir zaman olmayacak vaatlerde bulunmadık. Muhalefetin yaptığı gibi yalan-dolanla olmayacak vaatler vermedik. Gerçek neyse onu söyledik. Vatandaşın önceliği neyse ona odaklandık. Biz hükümet olarak beka ve dava bilinciyle hareket ediyoruz. Vatan ve millet sevdasıyla gece-gündüz demeden gayretle çalışıyoruz. Yapılan hizmetleri görmezden gelerek inkar edenler var. Biz vicdana ve ahlaka bakarız. Takdir milletindir. Amacımız vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak, hayat standardını yükseltmektir. Bu kapsamda ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde çok güzelhizmetler yapılıyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
MUTLAKA AŞIMIZI YAPTIRALIM
Isparta Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise aşılanmaya dikkat çekerek şunları söyledi; “Virüsle mücadelenin en önemli silahı aşılanmaktır. O nedenle mutlaka aşımızı yaptıralım. Tabi aşı yaptırdık diye tedbiri elden bırakmamalıyız. Maske+Measfe+Hijyen kuralına uymaya devam edeceğiz. Saygıdeğer vekilimizin söylediği gibi pandemi sürecinde 5.5 milyon vatandaşımızı sağlığına kavuşturduk. Bu sağlam sağlık altyapımız ve özverili sağlık çalışanlarımız sayesinde oldu.” dedi.


YERLİ VE MİLLİ SİLAHLARIMIZLA GURUR DUYALIM
Aynı zamanda Savunma Sanayi Komisyonunda bulunan Isparta Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz yerli ve milli silahlara dikkat çekerek şöyle konuştu; “Yerli ve milli silahlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Türkiye artık dünyanın önde gelen küresel bir gücüdür. Bunu en son Dağlık Karabağda gördük. Azerbaycanlı kardeşlerimizin zaferinde gördük. Sihalarımız, ihalarımız hep oradaydı. Savunma sanayimizin yüzde 80’nini, mühimmatımızın da yüzde 95’ni kendimiz yapıyoruz. Tanklarımız, uçak ve helikopterlerimiz, füzelerimiz en son teknoloji ile üretiliyor.” diye konuştu.
Konuşmalardan sonra heyet olarak Keçiborlu’da esnaf ziyaretleri yapılarak hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulunuldu.
Ardından Kılıç ve Saracık Köyleri ziyaret edilerek vatandaşların talep ve istekleri dinlendi.