TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal32’de seçim özel programına katıldı.

Milletvekili Bilgiç, Isparta’nın çözüm bekleyen 3 sorunu ile ilgili konuştu. Bilgiç, “Benim Isparta’da sosyal konut, toplu konut sorununu çözmem için Ak Parti Belediyeciliğine Şükrü Başdeğirmen’e ihtiyaç var.

BİZİM YAPTIĞIMIZ HİZMETİ GÖRMEYE GİTMİŞ

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’ni bitirmek için, sorunları çözmek için Şükrü Başdeğirmen’e ihtiyaç var” dedi.

Milletvekili Bilgiç, bugün Deri OSB’ye giderek koku sorununun bittiğini müjdeleyen Günaydın’a gülerek cevap verdi: “Biz üzerimize düşeni yaptık. Deri OSB’den kaynaklanan sorunu çözüyoruz. Belediyenin de kendi adına atması gereken adımlar var. Bizim yaptığımız hizmeti görmeye gitmiş” dedi.    

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: 

“Önümüzde yerel seçim var. Biz Isparta’da artık değişim zamanı diyoruz. Isparta merkez ve 12 ilçesiyle bir bütün olarak yerel yönetimleri yönetmeye talibiz. Tüm Isparta’nın açık desteğini bekliyoruz.

Birbirimizi destekleyerek daha güzel işler yapabiliriz.

Yeni dönem güçlü bir Isparta’ya güçlü bir Türkiye’ye ihtiyacı var. Bir tarafta sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi illet ittifakı, sayın Bahçeli’nin dediği gibi zillet ittifakı bir tarafta da cumhur ittifakı var.

Bu zillet ittifakına terör örgütlerinin nasıl açık bir şekilde destek verdiğini görüyorsunuz.

Cumhur ittifakı bu nedenle çok önemlidir. Mesele beka sorunu kadar önemlidir. Yerel yönetim seçimlerinin sonucu beka sorunu ile sonuçlanmayabilir ama etrafınızda bahane arayan, bahane gözleyen fırsatçılar var.

Dünyada yaşananlar ortada. Dünyada sığınabilecek tek güvenli liman Türkiye Cumhuriyet Devleti. Türkiye Cumhuriyeti Devletini güçlü kılmak zorundayız.”