AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, emekliler için TOKİ’nin konut yapacağını, bununla kalmadıklarını daha geniş kapsamlı bir konut çalışması yapıldığını söyledi

Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal’ın üyelerden emekliler için  yapılacak olan TOKİ konutlarının geç kaldığı yönünde eleştiriler geldiğini ve bu konuda Milletvekili Bilgiç’in destekleri ile TOKİ’nin yapılmasını bekledikleri açıklaması üzerine Milletvekili Bilgiç müjdeli haberi verdi.

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, emeklilere yönelik TOKİ konutları ile ilgili sürecin devam ettiğini belirterek şu bilgileri verdi:
“Emeklilerimize yapılacak konutların arazisi TOKİ’ye alındı. Süreç devam ediyor. Buz sadece emeklilerimize değil, toplumumuzun diğer kesimlerine de ucuz konut yapmak istiyoruz. Bu nedenle kapsam genişledi. Emeklilerimiz ile birlikte esnafımıza ve diğer vatandaşlarımıza da ucuz konut sağlamak istiyoruz. Emeklilerimize yönelik ucuz konut projesi için TOKİ çalışmalarını sürdürüyor.

Sayın Valimiz ile birlikte hem emeklilerimiz için, hem de toplumumuzun diğer kesimleri için TOKİ aracılığıyla ucuz konut yapılması çalışmalarını takip ediyoruz. Sayın Valimizde çok büyük destek veriyor.

Emeklilerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımız rahat olsun. Verilen sözler yerine geliyor. En önemli süreç olan tapunun devri yapıldı ve işlemler devam ediyor.”