Seyir Halindeki Kamyonet Alev Alev Yandı Seyir Halindeki Kamyonet Alev Alev Yandı

İddialı bir kadro kuran Ispartaspor yöneticileri Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak, tinyurl.com/ix1xb3t, Başkan Yardımcısı Gültekin Özdemir, yönetim kurulu üyeleri Nuri Top, Ozan Gezer ve kulüp avukatı Umut Çetin ile bir araya geldi.

Ispartaspor’un BAL liginden buraya kadar gelmesinde en büyük faktör olan Bilgiç, yeni sezon için yönetimle istişare toplantısı yaptı. Bütçenin konuşulduğu toplantıda konuşan Bilgiç, ‘Ispartaspor’un en önemli sorunu şehirle kucaklaşmasıdır. Sizler geldiğiniz günden beri yaptığınız hamleler ve gelişmeler doğrultusunda şehrin takıma ilgisinin bir kat daha arttığını gördüm. Yoktan var ettiğimiz bu kulübün sizin gibi emin ellere geçmesi beni ziyadesiyle memnun etmiştir. 6 senedir olduğu gibi bu senede abiniz ve büyüğünüz olarak her zaman yanınızdayız’ dedi.

Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ise, bir futbol tutkunu olduğunu belirterek, başta siz olmak üzere Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in desteklerini alarak, başkanlığı getirilmem benim için büyük bir onurdur. Sizlerin ve Ispartalıların desteği ile iyi işler yapacağımıza eminim’ ifadesini kullandı.

Yönetim Kurulu üyeleri de Bilgiç için, sizin bizim yanımızda olmanız, bizim heyecanımızı bir kat daha arttırıyor diyerek teşekkür ettiler.