Kamu kurum ve kuruluşlarından yüksek kademede yöneticilikten emekli olan Mustafa Yalçınkaya, bilişim sektörüne yatırım yaptı. 20 Şubat 2011’de kurulan Kırmızı Bilgisayar, genel şemsiyede bilişim hizmeti sunuyor.

GENÇ GİRİŞİMCİ

         Sistemin başında bulunan 20 yaşındaki Yasin Yalçınkaya, 5 kişilik kadroları ile birlikte Isparta’ya en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

         Kırmızı Bilgisayar’ın ihtisas alanlarını, ‘donanım, yazılım, otomasyon, bilişim, reklam ve güvenlik sistemleri’ olarak tanımlayan Genç Girişimci Yasin Yalçınkaya, en özgün yanlarından birinin de Teknik Servis olduğunu anlatıyor.

KIRMIZISERVİS

         Her türlü bilgisayar, fotoğraf makinesi, kamera satışının yanı sıra üstün standartlarda Teknik Servis hizmetlerini de verdiklerini anlatan Yalçınkaya, şöyle dedi:

         “Yazılım ve donanım sorunlarına uzman servis kadromuzla müdahale ediyoruz. Bilgisayarı ev ya da işyerinden alıp Kırmızı Servis’e getiriyoruz. Tamir ve bakım işlemlerini yaptıktan sonra kendi araç ve ekiplerimizle yine yerine bırakıyoruz.”

NETSIS VE VEGA BAYİSİ

         Kurumsal ve bireysel şirketlerin ‘E- İş’ mimarisi ile yönetim kolaylığı sağlayan yazılım şirketlerinin de Isparta bayiliğini yaptıklarını söyleyen Yalçınkaya, sözlerine şöyle devam etti:

         “NETSIS bir Türk yazılım şirketi. Kırmızı Bilgisayar’a güvendi. Bayiliğini verdi. Yine VEGA Yazılım Şirketi’nin de Isparta Bayisi olarak iş üretiyoruz.

3 KATLI KIRMIZIMERKEZ

         Kırmızı Bilgisayar’ın her biri 200 m2’den oluşan 3 katta hizmet verdiğini kaydeden Genç Girişimci Yasin Yalçınkaya iş yüklerini şöyle sıraladı:

“- Her türlü bilgisayar satışı

- Fotoğraf Makinesi

- Kamera

- Donanım

- Yazılım

- Otomasyon

- Bilişim

- Reklam hizmetleri

- Güvenlik sistemleri (kamera ve alarm)

- Kapı sensörleri (görüntülü diyafon)

- NETSIS Isparta Bayiliği

- VEGA Isparta Bayiliği

- Teknik Servis

- Kartuş Dolum

- Toner Dolum

 

-------------------------------------------------

 

İLETİŞİM KANALLARI

 

Kırmızı Bilgisayar

Donanım, Yazılım, Otomasyon, Bilişim, Reklam ve Güvenlik Sistemleri

 

Kutlubey Mahallesi

Isparta İdare Mahkemesi karşısı

Şükran Sitesi

No: 1/ 3 Isparta

TLF:

0 (246) 223 57 69

WEB:

www.kirmizibilgisayar.com

 

-------------------------------------------------