Bilgiç’ten ŞOK suçlamalar

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin İl Danışma Danışmanlık Meclisinde önemli açıklamalarda bulundu.

Bilgiç’in açıklamaları şu şekilde; “31 Aralık günü bu davaya yakışır kongre yaptık. 2019’a giden yol önemli bir dönemeç. Çok çalışmamız, sahada bütün vatandaşlarla birlikte olmamız gerekiyor. Onlara geçmişi hatırlatmalıyız. Nereden nereye geldik anlatmalıyız. Isparta olarak sizlerin eli güçlü. Isparta çok büyük hizmetler ve yatırımlar almıştır. Yeter mi? Değil. Şehirleşme anlamında makus tarihi yenmeliyiz. Isparta’yı bu adamdan kurtarmalıyız. Yaptıkları yok, icraatları yok. Rahmetli üzerinden kirli siyaset yapıyor. Kınıyorum. Hasan Balaman iyisi kötüsüyle bizim belediye Başkanımız oldu. Ailesini rencide edecek şekilde, geleceğe aykırı şekilde siyaset devşirmesi en büyük utançtır.

Devlet Hastanesi yeri konusunda konuşmuş. Orası ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sağlık Müdürlüğü bir ünit açtı. 250 öğrencilik anaokulu açıldı. Madem esnafı bu kadar seviyor ITKM’yi bıraksın da bitirelim. Her şeyi organize ettik. Bırak. Sözleşme feshi davası açtık. Utanmadan yalan söylemeye devam ediyor. Halka bunları anlatacak. 2019’u beklemeyeceğiz.

Neden engel oluyor biliyor musunuz? Çünür’de alışveriş merkezi yapıyor. Önce oradaki dükkanların dolması için ITKM’nin yapılmasını engelliyor. Bunu BAKA toplantısında kendisi de söylemiştir.

Bir daha bu adamın adını ağzıma almayacağım. Elimizi uzattık. Kamu yatırımlarına engel olmasın diye düşündük. Asfalt plenti yok dedik yüksek fiyat verdi. 205 km. Yapmamıza engel olmaya çalıştı.

İşte Şehir Hastanesi. 5000 kişilik yurt. Akfen yurdu. Şehir merkezinde 60000 evladımız var. Bu öğrencilerimize sahip çıkmalıydık. Kimse engel olamaz. 3000 kişilik, bir 5000 kişilik yurt daha yapıyoruz.

Arsa rantına engel olamıyoruz. Ev fiyatları çok pahalı. Belediye bu ranta ne kadar engel olabiliyor. Rantın tam ortasında. Biz bu yolla kiraları düşürüyoruz. “Ispartayı 2019 da bu adamdan kurtarmanın zamanı  geldi” diyen Bilgiç ITKM fesih davasını çekmemesinden ötürü eleştirdi. Bilgiç "Bu ona son cevabım bir daha adını ağzıma almayacağım değmez de" dedi

ITKM İLE İLGİLİ ŞOK İDDİA

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, partisinin İl Danışma Danışmanlık Meclisinde önemli açıklamalarda bulundu.

‘ITKM’yı bıraksın da bitirelim’ diyen Bilgiç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Devlet Hastanesi yeri konusunda konuşmuş. Orası ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sağlık Müdürlüğü bir ümit açtı. 250 öğrencilik anaokulu açıldı. Madem esnafı bu kadar seviyor ITKM’yi bıraksın da bitirelim. Herşeyi organize ettik. Bırak. Sözleşme feshi davası açtı.

Utanmadan yalan söylemeye devam ediyor. Halka bunları anlatacak. 2019’u beklemeyeceğiz.

Neden engel oluyor biliyor musunuz? Çünür’de alışveriş merkezi yapıyor. Önce oradaki dükkanların dolması için ITKM’ninnyapılmasını engelliyor. Bunu BAKA toplantısında kendisi de söylemiştir.”