Kafeler Caddesi Defacto arka sokağında farklı bir lezzet iddiasıyla  hizmete giren Bir Lokmajest şehrin nezih mekanları arasında yerini aldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in  açılış kurdelesini kestiği görkemli açılış törenine çok sayıda davetlinin katılımı  yanı sıra halkın ilgisi de oldukça yoğundu. Süleyman Demirel Üniversitesi mezunu 27 yaşındaki genç girişimci mimar Abdullah Sofuoğlu  mimarlık ofisinden sonra ,gıda sektörüne kazandırdığı  ikinci işletmesi Bir Lokmajest için yaptığı açıklamada,’’ Dışı çıtır lokma,içi dışı çikolata  ürünümüzle lezzet iddiasındayız.

İşletmemiz yeni bir trend.Isparta da bu trendi yakalayan,ilklerden bir tanesiyiz.İşletmemiz nezih ve oldukça ferah iç ve dış mekanı kullanıma açık olmak üzere iki katlı hizmet alanına sahip.Aynı anda 50 kişiye hizmet verebilme kapasitesi mevcut. Her yaş grubunun beğenisini kazanan ürünümüzde Belçika çikolatası kullanılmakta ve ürün üzerinde jest olan meyveleri de günlük ve taze olarak almaktayız.

Özenle hazırlanan tatlımızı nezih bir ortamda tüketiciye yine aynı  özenle sunmaktayız.Yağ çekmeyen bir hamurdan ürettiğimiz lokmalar önce  kızartılma işlemi uygulanmakta, daha sonra krema makinesi  aracılığıyla içlerine sade,frambuazlı ,bitter ve sütlü olmak üzere  farklı tatlarda krema dolgusu yapılmakta. İçi krema ile doldurulan lokmaların üzerleri de 4 farklı çikolatamız olan yine aynı şekilde Belçika çikolatası,sütlü,bitter ve beyaz çikolata ile kaplanmakta.Son aşamada ise içi dışı çikolata kaplanmış lokmaların üzerine ananas,kivi,çilek ve muz olmak üzere 4 ayrı  çeşitte meyve  kullanılmakta.Bir Lokmajest’te 12 farklı lezzet seçeneğimiz var. Fındık,fıstık,Antep fıstığı,oreo,negro,hindistancevizi,yer fıstığı,badem,bebe büskivisi,tarçın gibi sayısız lezzetle jestler uygulanmakta.  Hazırlık aşamasından sonra ürünümüz taze ve sıcak olarak servis yapılmakta.Çikolatanın yağ oranı çok düşük olduğundan çikolata soğuduğunda donmakta,o nedenle sıcak ve  taze tüketilmesi gerekmekte.

Şeker ve yağ oranının oldukça düşük olması nedeniyle sağlıklı beslenme yönünden de hiçbir mahsuru yoktur. Ayrıca piyasada bilinen en kaliteli çikolatanın kullanıldığı bilgisini de vermek isterim. Kullandığımız çikolata çok ciddi manada pahalı bir çikolatadır.Lezzetimizin yüksek olmasına karşın fiyatımız ise oldukça uygundur. Bir porsiyonda yaklaşık olarak 100-150 gr çikolata kullanıldığı ve ithal çikolatanın kilogram fiyatının da oldukça yüksek olduğu göz önüne alındığında ,lezzeti tadanlar da bizim gibi fiyatını hak ettiğini düşünüyor.Yüksek nitelikli bir çikolata kullanıyor ve markayla anlaşmalı olarak çalışıyoruz.Lezzet ve kaliteyi yüksek tuttuğumuz üründe tüketiciye olabildiğince küçük rakamlar yansıtmaya çalışıyoruz.Lezzetimizin üzerine eklenen bütün ürünlerde kesinlikle bir sınırlama yok.Bu da bizim  farkımızı ve jestimizi ortaya koymaktadır. Yakın zaman içerisinde paket servisi hizmetimizle şehrin her noktasına’’ dedi.

Elif  AKGÜL

Kutlubey Mahallesi. 1009 Sokak. No:5
(Kafeler Caddesi Defacto arkası) Isparta
0 544 762 36 32