Uluborlu ilçesinin Topraklık Mahallesi Muhtarı olan Tevfik Göçerli yaptığı hizmetlerle mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.

2019 yerel seçimlerinin öncesinde Uluborlu’nun Topraklık Mahallesinden adaylığını açıklayan ve yaptığı seçim çalışmaları ile mahalle sakinlerinin gönlünü kazanan Göçerli Topraklık Mahallesine Muhtar olarak seçildi. Renkli kişiliği ve mahallesine olan bağlılığı ile tanınan muhtar Göçerli göreve geldiği günden buyana mahallesi için alışılagelmişin dışında hizmetler veriyor.

Mahallesinde bulunan yaşlıların evlerinin bacalarını temizleten muhtar, yoğun kar yağışı zamanında ise özverili çalışmaları sayesinde Belediyeye de büyük destek verdi. Yaz aylarında mahallesinin temizliği için ücretli eleman tutarak kaldırım kenarlarında bulunan otların temizliğini yaptı. Şimdilerde ise mahallesine 8 kameralı güvenlik kamera sistemi kuruyor. Üstelik bunları yaparken de harcamaları kendi bütçesinden yapıyor.

Kendisi ile görüşme sağladığımız mahalle muhtarı Göçerli seçim çalışmaları zamanında kendime ve mahalleme bir söz verdim. Vatanını en çok seven kişi görevini en iyi yapan kişidir şiarıyla çalışmalarıma devam edeceğim. Çünkü Uluborlu’yu ve mahallemi çok seviyorum dedi.