Isparta Valisi Şehmus Günaydın,  Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Günaydın, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kardeşliğin, barışmanın birlik ve beraberlik anlayışının en güçlü şekilde yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bayramlar, Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı müstesna zamanlardır.

Milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için büyük fedakârlıklarda bulunmuş şehit ailelerimizi ve gazilerimizi böylesine anlamlı günlerde ve her zaman hatırlamak, acılarını paylaşmak,  ayrıca hasta, engelli ve muhtaç olanlara yardım ederek ziyarette bulunmak hepimizin en önemli görevidir.

Bayram tatilinin huzurlu bir şekilde yaşanması için görevi başında olan güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize ve diğer tüm çalışanlarımıza başarılar dilerim.

Bayram ziyaretleri münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla ulaşmalarını, sevdikleri ile birlikte huzurlu bayram geçirmeleri en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile tüm Ispartalı hemşehrilerimin, İlimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, şehit ailelerimizin ve 15 Temmuzdaki hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan Demokrasi Şehitlerimizin ailelerinin, bütün gazilerimizin ve basın mensuplarımızın aile ve yakınlarının Mübarek Ramazan bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım.”