AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, Eğirdir ilçesinde ve Isparta merkezde çalışmalarını sürdürdü. Eğirdir esnafıyla kucaklaşan Recep Özel, Isparta’da da resmi kurum ve esnaf ziyaretlerini sürdürdü.
“Sağa giden eller sola gitmez”

AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, “9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. “Demirel’den Allah razı olsun” diyen Recep Özel, “Sağa giden eller sola gitmez” dedi.

Demirel’in hizmetlerini takdir ettiğini belirten Recep Özel, siyaset anlayışının değişmesine mana veremediğini aktardı. “Süleyman Demirel’den Allah razı olsun” diyen Recep Özel, “Isparta’ya ve ülkeye yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır bizi CHP’yle karşı karşıya getirip siyaset yapan Demirel şimdi şerit değiştirip bizimle çarpışıyor. Buna da anlam veremiyoruz. Kendisi bugüne kadar siyaset yaparken, CHP gelirse inekleriniz sütü bile kesilir diyerek oy topladı. Şimdi ne değişti?” açıklamasında bulundu.

Isparta’da 2002 yılına kadar 6 gölet yapıldığını belirten Recep Özel, AK Parti hükümeti döneminde 7 tane gölet yapıldığını belirterek, “80 yılda 6 gölet 8 yılda 7 gölet yapıldı. Bunun takdiri halkımızın. Demirel’den Allah razı olsun, havalimanımız var, sulamada önemli yatırımlar yapılmış, üniversite kurulmuş. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, ama yıllardır mücadele ettiği CHP’nin karşısındayken aynı şeride geçmesine bir anlam veremiyoruz” dedi.

ÖZEL, ELMA KASASI ÇAKTI

Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel, Eğirdir’de elma kasası imalatı yapan esnafları da ziyaret etti. Çalışanların elinden keseri alan Recep Özel, “elime de yakışır. Bende iyi elma kası çakarım” dedi. Eğirdir’in elma üretiminde dünya genelinde önemli bir yeri olduğunu belirten Recep Özel, tarım desteklemelerinin ve ihracattaki desteklerin önümüzdeki dönemlerde devam edeceğini söyledi.

RECEP ÖZEL ISPARTA’YA NE YAPTI?
Ak Parti Isparta milletvekili adayı Recep Özel, seçim çalışmaları kapsamında Eğirdir’in köylerinde ziyaretlerde bulundu. Eğirdir köylerinde bir vatandaşın “daha öncede milletvekilliği yaptınız Isparta’ya ne hizmetler verdiniz?” şeklindeki soruya Recep Özel şöyle cevap verdi; “Her şeyden önce yarım kalan sürüncemede olan Emniyet Müdürlüğü binasını sonlandırdık. Temel atma töreni yapmadan, açılış töreni yapmadan Adliye Sarayı’nı Isparta’mıza kazandırdık. Ben milletvekili iken Tarım destek alan 3. İl Isparta oldu. Daha bir çok şey yaptık” bunların şovunu yapmadık” dedi.

RESMİ KURUM VE ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, resmi kurum ziyaretlerine de aralıksız devam ediyor. Maliye binasındaki çalışanları ziyaret eden Recep Özel, herkesin elini tek tek sıkarak çalışmalarında başarılar diledi. Defterdar yardımcılarını ve vergi dairelerini gezen Recep Özel, iş için Maliye binasına gelen vatandaşlardan da destek istedi. Daha sonra Cumhuriyet Caddesindeki esnaflara da ziyarette bulunan Recep Özel, vatandaşlardan 12 Haziran seçimleri için destek istedi. Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunu belirten Recep Özel, Türkiye’nin lider ülke olma yolunda hızma ilerlediğini, 2002 yılandan öncesine dönmenin ülkeye büyük zarar vereceğini anlattı. Özel, Kaosların yaşanmadığı, anayasa kitapçıklarının fırlatılmadığı, bir gece dolarların yükselmediği bir ülkede huzurlu bir şekilde yaşmak için 12 Haziran’ın çok önemli olduğunu dikkat çekti,

SEMAZEN’İN AÇILIŞINI YAPTI
AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, Semazen Konya Etli Ekmek işletmesinin açılışına katıldı, Açılış kurdelesini kesen Recep Özel, işletme sahiplerine hayırlı kazançlar diledi. Kutlubey Mahallesi Cengiz Topel Caddesi no 9’da hizmete giren Semazen Konya Etli Ekmek işletmesinin değişik bir damak tadı olduğunu belirten Özel, “hayırlı işler” temennisinde bulundu.