Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Keskin, yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından dolayı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öğrencileri, hocalarını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

 Isparta Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin vefat etti. Keskin"in cenazesi Mimar Sinan Camii"nde dün öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan Mezarlığı"nda toprağa verildi. Eğitim ve spor camiası tarafından sevilen Ticaret Meslek Lisesi"nin Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin vefat etti.

   Keskin önceki hafta pazar günü gece yarısı yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdi. Yakınları tarafından Isparta Devlet Hastanesi ve oradan da SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi"ne kaldırılan daha sonra da Bucak Devlet Hastanesi"nde tedaviye alınan Mustafa Keskin pazar günü öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

   Mustafa Keskin"in cenazesi dün öğle namazına müteakip Mimar Sinan Camii"nde kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine eğitim camiasının yanı sıra spor, siyaset ve iş dünyasından da yoğun katılım oldu. Mustafa Keskin"in cenazesine öğrencileri de katıldı.

 Bayan öğrencileri cami dışında kılınan cenaze namazını göz yaşları arasında takip ederken, erkek öğrenciler ise hocaları için saf tuttu.

Haber32 olarak hayatını kaybeden Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı merhum Mustafa Keskin"e Allah"tan rahmet, ailesi, yakın eş, dost ve akrabalarıyla, eğitim ve spor camiasına başsağlığı dileriz.