Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Isparta’ya seçim propagandası için getirildiğini belirterek, "Bitmeyen yolun 10 km olarak açılışını yaptılar. Cuma günü için Genel Başkanıma açılış ve temel atma töreni teklif ettim, seçimden sonra dedi. İste kişilik ve kimlik budur" seklinde konuştu.

Belediye Başkam Yusuf Ziya Günaydın, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Isparta’ya getirilerek burada Bakan gibi karşılanması ve bir takım etkinliklere katılıp buna vaatler
vermesini eleştirdi. Yapılanların ne ahlaka ne de hukuka sığdığını ifade eden Günaydın, "Hayretle izledik" dedi. 

BANA DA BİTMEYEN YERİN KURDELESİNİ KESTİRDİLER

Kısa süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiğini Isparta Belediyesi'nin yatırımlarının yer aldığı kitabı kendisine takdim ettiğini belirten Günaydın, "6 tane temel atma ve açılışımız var dedim. Bunun bir tanesine bakan gelip açıyor dedim. Kendisi bana git o zaman onlara açılış yaptır diye espri yaptı. Geçen hafta beni bir açılışa davet ettiler katıldım. 10 km asfaltı açtılar. Bu yol da tamamen bitmemiş. Refüjlerin sulama sistemleri, tesisatları, çim ekimi, peyzajlaşması bitmemiş. Belki 2-3 yılda bitire¬meyecekler. Bitmeyen yerin 10 km olarak açılışını yaptılar. Bende bitmeyen yerin kurdelesini kestim. Biz altyapısıyla birlikte 200 km asfalt yapmışız. O zaman bizim 20 kez açılış yapmamız 20 kez de Bakan gelmesi lazım" dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ SECİM ZAMANI OLMAZ SONRA YAPALIM DEDİ

Bahçeli'nin yatırımlara tek tek baktığını ve sonra açılış yapmak için geleceğini söyleyince canının sıkıldığını dile getiren Günaydın, "Ben de efendim zaman alacak ama sahnede bir şerit çekip, kurdeleyi keselim dedim. Ben ötekiler gibi yalancı temel atıyor gibi temel atmam dedi. Onlar kanalları bile proje sayıyorlar. Seçim sathında böyle bir şeylere ihtiyacımız yok kazanacaksak böyle kazanalım dedi. Ben de boynumu büktüm. 7 Haziran'dan sonra tek tek gelip her birinin başında durarak temel atıp, açılış yapacağım dedi. Sonra düşündüm doğru buldum. İşte kimlik ve
kişilik budur" diye konuktu.

ESKİ BAKANI GETİRDİLER MİLLETE ALKIŞLATTILAR NEREDEN BİLİYORSUNUZ 8 HAZİRAN'DA BU ADAMIN TEKRAR BAKAN OLACAĞINI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelen Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'1 eleştiren Günaydın, "Bakan olmadığı halde kendisine bakan denildi. Bir oda başkanı da kendisine bakan dedi. Belki 7 Haziran'da bakanlığı biz alacağız. Sen nereden biliyorsun? Geçmişte Ulaştırma Bakanı olan şahıs kalktı, saatlerce istihdam yarattık dedi. Maazallah bizim fabrikaları yapsalardı halleri ne olacaktı diye düşünüyorum. Sosyal hizmet yaptıkları yeri istihdam olarak anlatıyor. Türkiye'de Telekom vasıtasıyla istihdamı bu şekilde kurtaracağını anlatıyor, işte bu iktidarın zafiyeti, görüşü ve vizyonu burada ortaya çıkmıştır. İstihdam diyerek orada oturanlara da alkış yaptırıyorlar. Bu bir istihdam değildir. Sanayi, fabrikalara vesile oldunuz mu? Teşvik, kredi çıkardınız mı? Çıkarmadınız. Komşu şehirlere bunlar yapıldı siz neden bahsediyorsunuz! İstihdamın ne olduğunu bu eski bakan bilmiyor. Seçim için getirdiler iş gösterme felsefesindeler" şeklinde konuştu.