Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, lig maçlarında seyirci rekoru kıracaklarını belirterek, “Emrespor tüm kategorilerde adından sıkça söz ettirecek. Seyircimizle ve takımımızla her zaman örnek olacağız” dedi.

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde bu yıl en çok konuşulan ekip olan Emrespor’da sezon açılış maçında Yeni Burdurspor’u 5-0 gibi farklı skorla mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.

  Protokolünün ve taraftarının huzurunda göze hoş gelen bir futbol sergileyen kırmızı-siyahlılar,  ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

 Emrespor Kulüp Başkanı Ozan Gezer, sezon açılışlarına gelen AK Parti Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ve tüm sporseverlere teşekkür etti.  1. Amatör Lige bu yıl renk katacaklarını belirten Gezer, “4 yıllık aradan sonra Emrespor’un tekrar yeşil sahalara çıkması için yönetici arkadaşlarımızla birlikte çaba sarf ettik.  A takımımızdan, altyapıya kadar tüm çocuklarımızın daha iyi şartlarda spor yapması için çalışıyoruz.  Store’muzu hayata geçirdik. Tesisimizi baştan aşağı yeniliyoruz. Yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla Emrespor’u başarıya götüreceğiz” dedi.

Gezer, tüm maçlarda seyirci rekoru kıracaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.