AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP’nin mevcut belediye Başkanı Yusuf ziya Günaydın’ı yeniden aday göstermesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Milliyetçi Hareket Partisi Isparta’da yerel seçimlerle ilgili adayını açıklamıştır. Hayırlı olsun, başarılar dileriz” diyerek, hedeflerinin Isparta’daki 22 belediyenin tamamını kazanmak olduğunu söyledi. 

Yerel seçimlere yaklaşık 6 ay kala Milliyetçi Hareket Partisinden mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yeniden aday olarak gösterileceği netleşti. Diğer taraftan ise 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında birleşen AK Parti ve MHP’nin yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, yerel seçimlere kendi adayları ile katılacaklarının sinyalini vererek “Şundan kimsenin kuşkusu olmasın Isparta’da AK Parti bütün belediyelerde en güçlü isimlerle milletin huzuruna çıkacaktır. Hedefimiz Isparta’da 22 belediyenin 22’sini birden AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmaktır” dedi. Yerel seçim sürecine büyük projelerle hazırlıklarının söyleyen Zabun, “beldelerde, ilçelerde ve il merkezinde şehrin geleceği ile ilgili, belediyelerimizin yapacakları çalışmalarla kazandıracakları, vizyon projeler konusunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.    

GÜNAYDIN’A HAYIRLI OLSUN MESAJI
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yeniden aday gösterilmesini değerlendirerek “24 Haziran seçimlerinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasındaki Cumhur İttifakı Türkiye açısından önemli idi. bu sadece seçime endeksli bir ittifak değildir. Ülkenin milli meseleleri gündeme geldiği zaman, bu bir anlayış meselesidir, böyle durumlarda gerek AK Parti gerekse Milliyetçi Hareket Partisi aynı hedefe odaklanma konusunda her zaman için üzerine düşeni yapmıştır ve yapacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Isparta’da yerel seçimlerle ilgili adayını açıklamıştır. Hayırlı olsun, başarılar dileriz” dedi.

AK PARTİ 22 BELEDİYEYİ ALMAYI HEDEFLİYOR
AK Parti’nin aday belirleme sürecinin devam ettiğini bildiren Zabun “AK Parti olarak da genel merkezimiz bizim adaylarımızla ilgili en ufak en ücra beldesine kadar titizlikle çalışmalarını sürdürüyor ve açıklanacak adaylarla ilgili çok önemli bir mesafe alındı. Önümüzdeki günlerde bunlara ilişkin son değerlendirmeler yapılır ve Isparta’da hem merkezde hem de ilçelerde ve beldelerle kimlerle yürüyeceksek genel merkezimiz gerekli açıklamayı yapar. Şundan kimsenin kuşkusu olmasın Isparta’da AK Parti bütün belediyelerde en güçlü isimlerle milletin huzuruna çıkacaktır. Hedefimiz Isparta’da 22 belediyenin 22’sini birden AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmaktır. 22 belediyenin 22’sinide kanmayı hedefleyerek çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

ŞEHRİN GELECEĞİ İÇİN VİZYON PROJE HAZIRLIĞI
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun yaptığı değerlendirmede şunlara yer verdi. “Biz memleketimizin geleceği adına, ilçelerimizin ve beldelerimizin geleceği adına titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem teşkilatımızın birlik bütünlüğü, hem de vatandaşlarımızla olan ilişkilerimiz de her geçen gün üzerine artı bir koymak için çalışıyoruz. Durmak yok yola devam. Ayrıca beldelerde, ilçelerde ve il merkezinde şehrin geleceği ile ilgili, belediyelerimizin yapacakları çalışmalarla kazandıracakları, vizyon projeler konusunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. AK Parti’nin kendi siyaset stratejisi vardır, kendi ilkeleri vardır. Siyaseti bir başkasına göre değil, kendi ilkelerine göre belirler. Bu eksenden yol çıkmak sureti ile vizyoner adaylarla yerel seçimlerde halkımızın karşısına çıkacağız.