BBP Isparta İl Başkanı Hacı Özcan Battal, 12 Haziran seçimlerinde partisinin büyük bir sürpriz yapacağına işaret etti. ‘Baraj sorunumuz yok’ diyen Battal, hükümetin terör sorununu çözemediğini ileri sürerek “Biz hazırız. Bizim olduğumuz mecliste baykuşlar ötmez, İmralı sözcüleri at oynatamaz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Isparta İl Başkanı Hacı Özcan Battal, “Bizim olduğum Mecliste baykuşlar ötemez; Kandil'in ve İmralı'nın sözcüleri, meydanı boş bulup at oynatamaz" dedi.

BİZİM İKTİDARIMIZDA ABD, AB, IMF OLMAZ

Battal, 9 yıldır iktidarda bulunan hükümetin Türkiye'nin terör sorununu çözemediğini belirterek, "BBP’nin olduğu Mecliste baykuşlar ötemez; Kandil'in ve İmralı'nın sözcüleri, meydanı boş bulup at oynatamaz" dedi.

Türkiye'yi yönetenlerin dış politikayı ABD'ye, iç politikayı AB'ye, ekonomiyi ise IMF'ye teslim ettiğini iddia eden Battal, BBP'nin iktidarında ABD, AB ve IMF'nin olmayacağını dile getirdi.
Türkiye'nin dünyanın en büyük 17. ekonomisi olmasına rağmen bundan emeklinin, emekçinin, sözleşmelinin, özel güvenlikçilerin, köy korucularının, işsizlerin yararlanamadığını savunan Battal, bir hayvancılık ve tarım ülkesi olan Türkiye'nin artık bu ürünleri dışarıdan alır hale geldiğini kaydetti.

AKP NE KANDİL’İ SÖNDÜRDÜ NE İMRALI’YI SUSTURDU

Son dönemde Türkiye'de terörün yeniden başladığını ve yeni şehitlerin geldiğini belirten Hacı Özcan Battal, "Siyasi parti liderleri Türkiye'yi geziyor, ama kimsenin ağzından 'terörü yok edeceğiz' diye bir cümle çıkmıyor. 9 yıldır iktidar olan AKP ne Kandil'i söndürdü ne de İmralı'yı susturdu. Kandil'in ve İmralı'nın sözcülerinin olduğu Mecliste, Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarının, alperenlerin olması milletin faydasına. BBP’nin olduğu Mecliste baykuşlar ötemez, Kandil'in ve İmralı'nın sözcüleri meydanı boş bulup at oynatamaz. Demokrasi, milletin birliği ve bütünlüğü için biz gerekliyiz. Alperenler bu ülkenin refahı, özgürlüğü ve güvenliği için gerekli. " dedi.
 

Battal, iktidara geldiklerinde idam cezasını referanduma götüreceklerini, halkın isteği doğrultusunda hareket edeceklerini sözlerine ekledi.